54

какви шпиони

преди 4 години

На практика България се управлява от нацистите от НПО Ханс Зайдел чрез копоите си от ГЕРБ,не случайно политиката в БГ ви се струва някак си тра ла ла!*Ханс Зайдел - фондация основана от бивши офицери на сатрапа Адолф Хитлер

53

Скептик

преди 4 години

По-лошо то е че ни управляват Шпиони.

52

Анонимен

преди 4 години

Ха добър ден , открихне нещо най после. Страна без чужди шпиони е като куче без бълхи, а в България и кучета и бълхи дал господ.

51

АНТИ

преди 4 години

Централата на Бузлуджа шпионска,как не я вижда воевода македонски ?!Че сториха го атентат на Цвета,чак спешно вдигнаха го вертолета.

50

Анонимен

преди 4 години

Този е българския Борис Джонсън. Дeбел, прoст, яхнал вълната на популизма.

49

АНТИ

преди 4 години

Когато станаха шпионите безчет,власта взе в Чили, генерала Пиночет.Светата Инквизиция чилийска,измъчваше ги без да има милост.Накрай заравяха ги в дупките дълбоки,тъй дества се с похвата шоков.

48

дженеръл Ришетнайкоф

преди 4 години

В България няма нищо за шпиониране.

47

Анонимен

преди 4 години

Последното контраразузнаване в България беше унищожено след флашките където за пореден път се разбра как Борисов управлява прокурора.България на практика няма свое разузнаване и контраразузнаване, а и едва ли някой ще се навие и жертва за да го прави при липса на държава и при тези калинки и мафиоти управлявани директно от сащ.А дебелия ръси просто глупости

46

Анонимен

преди 4 години

Нормално е други страни да пращат шпиони в България. Нормално е и контраразузнаването да ги открива. Не е нормално обаче действащи политици включително на държавна служба да излизат и да ги защитават. Иначе Каракачанов очевидно намеква за Турция и Северна Македония. Може би и за Сърбия.

45

Анонимен

преди 4 години

Америламски шпиони определено няма. Ако САЩ имат нужда от някаква информация просто секретарката на посолството се обажда на българския минисър председател и му нарежда информацията незабавно да бъде доставена.

44

Шпионин

преди 4 години

Войводо, колко струва да земе български паспорт шпионин от Нигерия? Има ли за шпиони отстъпка, или струва по-скъпо?

43

Анонимен

преди 4 години

И ТОЗИ БИЛ ВОЕВОДА ? КАК САМО Е ЗАЛИНЯЛ ОТ ВОЕВОДСТВОТО....

42

АНТИ

преди 4 години

Когато българина емигрира или тук измира,шпионска мрежа лошите,реанимират.Чух, хакнали са Руската салата,изкъсо да държат нещата.А Бойко ще оправяЗападни Балкани,горко му на шпион,когото хване.

41

Анонимен

преди 4 години

До: 45Ти на това "елит" ли му викаш?!?А иначе другото е вярно.Но това го правеше и Тодор Живков.Навремето имаше забавна страница в повечето вестници и списания - обикновено една от последните.Там имаше две картинки и задачата беше да открием десетте разлики между двете на вид еднакви картинки.Та така и сега: Открийте десетте разлики между Бойко Борисов и Тодор Живков!Бай Тошо също се продаваше на който го поиска.

40

Анонимен

преди 4 години

От както българския елит скъса връзката си с народа, по пътя към властта, се продава на силните на деня.

39

Анонимен

преди 4 години

До МанолскиЧе нямаме космически и ядрени програми, така е!Колкото и да не го понасям войводата е прав!Западната ни съседка, която чака подкрепата ни за ЕС, не спи, както и източно южната също.Под шпионаж, сигурно има предвид разединението на народа, което вече си е факт.

38

анонимен

преди 4 години

а червените палци са комунисти

37

Анонимен

преди 4 години

гусин каракачанов, а "Иван" на кого доносничеше преди 9-ти и на кого доносничи Краси сега?

36

Преял Гербав

преди 4 години

Виктор Николаев е шпионин на ГЕРБ в телевизията. Развива шпионска дейност срещу народа - овчата маса.Палци горе за Викторчо и ГЕРБ!

35

Анонимен

преди 4 години

България е държава в момента.Със контраразузнаване,което работи ефективно,както българските политици.Стига с тези вицове.Това е ТЕРИТОРИЯ и нищо друго!!!!