37

Дидо

преди 4 години

И аз спрях да играя тото след като излезнаха еднаквите числа ония 2 поредни тиража.. Със закъснение ми се отвориха очите, но по-добре късно, от колкото никога и още да ги храня тия лешояди!

36

някъф никъф

преди 4 години

Рядко пускам по един фиш. Все пак човешко е да поиграеш на нещо, дали ще е тото или компютърни игри е все едно. Пускам по една колона за около лев. Обаче се изумявам, когато в пункта виждам хора да пускат фишове за суми между 10 и 20 лв. Често това са дори възрастни хора.

35

Русенец

преди 4 години

Като наближиха изборите, три джакпота паднаха за рекорд. Е това ако не е пране на пари...

34

Жо

преди 4 години

ОТ 1965 година проверявам в тотото едни и същи числа, БЕЗ ДА ГИ ИГРАЯ!До сега са излезли 4 тройки или общо печалба около 20 лв.Числата са 2, 8, 13, 21, 48 и 19.Ако ги играех, до сега трябваше да съм дал на Тотализатора 5 000 лв.Който иска, нека ги играе!Условието е, ако спечели, да черпи по бира!

33

Анонимен

преди 4 години

Познавах човек който с едни и същи числа игра цял живот до смърта си. Освен 3-ки и 4-ки друго нее печелил. Та според мен късмета си оказва влияние. Късмета е такова нещо което е Божия дарба също както певците, музикантите, футболистите, и тем подобни неща които са дар Божии.

32

Чича Ви Митко

преди 4 години

Откакто в тотото се паднаха две еднакви комбинации в два тиража един след друг, повече не съм го и поглеждал. С право му казват "данък на ***".Потърсете каква е вероятността това реално да се случи? Ще ви се завие свят от нули :)

31

Анонимен

преди 4 години

"Всички комбинации са еднакво вероятни и ако играете цял живот с едни и същи числа имате по-голям шанс да спечелите."Я пак, ама този път по-бавно.Ако играете цял живот, имате по-голям шанс да спечелите, отколкото ако не играете. Независимо с какви числа. Ако играете с една комбинация два пъти, удвоявате шанса да се падне, при три опита се утроява и т.н. Обаче, ако играете три пъти с различни комбинации, пак имате три пъти повече шанс да спечелите, отколкото ако играете само веднъж.

30

Solar Power

преди 4 години

До 22: за тези години си проиграл около 14 хиляди лева.Ако ги беше инвестирал например в акции за 30 години тези пари в момента СЕГА щяха да са минимум 300 000 :)Съжалявам но си проиграл печалбата си .....

29

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Дори не мога да си представя колко трябва да е пpocт някой за да играе комар с шанс:6/49 - 13 983 816 възможни комбинации6/42 - 5 245 7865/35 - 324 632Мислете малко с тия глави преди да си дадете парите за хазарт и за билетчета!!!С математика щели да спечелят!!!Галфoни и половина сте, безнадеждно ***!!!

28

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Тотото е една комарджийска игра при която противника ти знае предварително твоите карти.Тогава остава, той да не играе твоите карти, а да комбинира с всички останали.

27

АнонимеН

преди 4 години

ПЪЛНИ ГЛУЕПОСТИ!!!ИСКАЛ Е БОГА ДАЛ МУ Е!!!БИЛ ПЕЧЕЛИЛ ТОЙ С ЕДНА И СЪЩА КОМБИНАЦИЯ 7 ПЪТИ :DТЕ ХОРАТА ПУСКАТ ЕДНА И СЪЩА КОМБИНАЦИЯ 30 ГОДИНИ С ДАЛЕЧ ПО-ГОЛЯМ ШАНС ОТ НЕГОВИЯ ТУК В БЪЛГАРИЯ И ПАК НЕ ПЕЧЕЛЯТ И ТО ПУСКАТ ВСЯКО ТЕГЛЕНЕ!!!ДА СЕ БЛАГОДАРИ , ЧЕ БОГА Е ИСКАЛ ДА СПЕЧЕЛИ 8 ПЪТИ ЩОТО АКО НЕ Е ИСКАЛ АКО ЩЕ ДА ПУСНЕ ПОЛОВИНАТА КОМБИНАЦИИ ПАК НЯМАШЕ ДА СПЕЧЕЛИ1

26

бай Тъпчо

преди 4 години

От тото никой не е спечелил ама никога! Тия пари дето му се падат нито ги взима всичките, нито хаир от тях ще види.Хайде поразпитайте да видите какво става с милионерите от тотото...Халал да им са и парите и дертовете после! Давайте примери на младите не как са печели от тото, ами как с труд и постоянство първо в учението а после и в работата, се живее нормално, създава се семейство и се възпитават деца.Туй е важното а не лесните и мръсни пари, защото от тотото са точно такива

25

шматка

преди 4 години

Докато топчетата се въртят от машина няма как да спечелите.За да е честно-топчетата в една кофа и едно три годишно дете да си ги избира.След това се отварят и каквото сабя покаже.Преди доста години е било така но на мошениците отТОТО/ЛОТО не им е отървало и са го премахнали

24

Григоров

преди 4 години

До Един от селоВ България тотото не е собственост на държавата мисля повече от 20 години.

23

Аз

преди 4 години

Няма такава тотално безсмисленна статия! Прочетох я 2 пъти понеже си казах брех нещо не схванах но уви не е от мене :)

22

Анонимен

преди 4 години

Играя от 30 години,повече от 4 числа не съм познавал,обаче как да спра с едни и същи числа играя и все се надявам да излязат поне в едно от трите 6/49,6/42 и 5/35.

21

Анонимен

преди 4 години

До пецатаИ само тук се е теглило числото131 при 49 числа

20

V

преди 4 години

Без да съм кой знай къв математик бих дал коренно различен съвет. Вместо да играете във всеки тираж е много по разумно да спестите парите и да играете в един тираж за всичките пари .Само така може да си повишите шансовете .При това чисто математически ;) Всичко друго е ала бала ;) Математиката не е за математици :))) А за практици :)))

19

анонимен

преди 4 години

Играх 30 години с едни и същи числа и накрая уцелих петица, но във второ теглене, месец след като приеха във второ теглене да се изплащат само шестиците. После махнаха второ теглене и шансовете за печалби намаляха! Сега пък лепят числата едно до друго по 2, 3 или 4. От две години не играя тото!

18

Един от село

преди 4 години

Комар с държавата, това е тото у нас