11

Анонимен

преди 4 години

При Москоу ще е друг сценария. Ще се стеле радиоактивна пелерина над цялата територия, но не в резултат на война, а на проучвания и плаващи Чернобили.

10

Анонимен

преди 4 години

Като се вдигне нивото на морето .И като тръгне потока на фекалиите обратно от морето към бетона на хотелите и заведенията.И като настане смрадАрмагедон.

9

Анонимен

преди 4 години

Индонезия по никакъв начин няма да ми липсва ако потъне под водата. 300 милиона мюсюлмани по-малко.

8

Сухоземна акула

преди 4 години

Когато плашат плебса, за да си трае при преразпределянето на некви си 10-20 трилиона за "борба с климата", срамежливо пропускат конкретните данни. Щото някак си не са особено страшни. През последните 120 години средното морско равнище по планетата се е повишило с 25 сантиметра. А от 1993 г., горе-долу когато започна раздухваната затоплистка истерия, нарастването е... о, ужас! - 8 сантиметра. Тоест в рамките на естествените колебания. Потънахме, ей, а на мен вече и хриле ми пораснаха.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2"А иначе Варна и Бургас защо няма да потъват ?"Ако се сбъднат прогнозите, Бургас може и да потъне, ама вероятно най-рано към края на века. Варна в голямата си част е по-високо, може и да оцелее частично.

6

Анонимен

преди 4 години

Олгинския Шайзеладец нещо е във фаза на отричане

5

Анонимен

преди 4 години

русия е бая равно пък и ледниците са близо ...Ще си имаме едно голямо блато на северойсток ...Припятските блата тъй са се образували а и московия не случайно са и казвали ШайзеЛанд

4

Анонимен

преди 4 години

"Правителството одобри план, според който столицата ще бъде преместена на остров Ява, който се намира на 100 мили от сегашното местоположение на Джакарта."

3

GlobalWarning

преди 4 години

Дори и всичкят шелфов лед да се разтопи, нивото на световния океан няма да се вдигне чак толкова много.Но при буря, градовете, които се намират на океанско крайбрежие с равнинен релеф или по устия на реки, са сериозно застрашени.

2

шляпалника

преди 4 години

Американчета и англичанчета ще го отнесат яко също! Освен описаните градове. Но по принцип нищо не е случайно!

1

Анонимен

преди 4 години

Блато брой ли се ? Щото москва на там отива