16

До 15 от 13

преди 4 години

Да , и един само аз съм работил в Частна Фирма след 1989 година , и сигурно съм си плащал сам осигуровките ?

15

Анонимен

преди 4 години

Каквото посееш, ще пожънеш!Послахте си леглото - ще спите в него.

14

Анонимен

преди 4 години

До ПЕНСИОНЕРТе много си плаща и взимат на 1/10 от "предполагаемата" ти пенсия.

13

до 13

преди 4 години

Известо ли ти е, че от 1989-та до 2005-та нямаше приет закон за задължително осигуряване от частниците. И те също не ги болеше фара за работниците си и не плащаха никакви осигуровки. Това са 15 години - държавата не приемаше този закон, щото си питаха капите. И да си скъсвахме *** от работа и да не си - осигуровки йок! Това е причината за ниските пенсии.

12

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

България на 6 морета ...и с 6 милиона пенсионери ....Солун е български !!!! А българския език скоро няма да е единствения официаленТа честито !!! Яжте и пийте

11

ПЕНСИОНЕР

преди 4 години

Много хора не са плащали осигуровки в НОИ или са плащали на минимална заплата .Сега реват по форумите , това е демокрацията и капитала .Всъщност ме боли фара за тези , аз си искам моето - Скъсах си *** в Металургията и пенсията ми е 2 000 лева , Кога ще махнат тавана че ми омръзна да плащам на Тарикати от моята пенсия .

10

Анонимен

преди 4 години

Прочетох пенисите и се озадачих.

9

Факт

преди 4 години

Тези продължават да ни правят на луди,6% това е гавра с възрастните хора който постройка държавата зада има какво да грабят тези *** на власт.

8

Анонимен

преди 4 години

А цените господа какви ще са ? А данъците господа до тогава какви ще са ? А цените на тока и горивата какви ще са ? Ще има ли паспорти на къщите по 5 лв. на кв. метър и паспорти на колите ? А нещо друго до тогава нема ли да измислите за да ни още бръкнете в празният джоб ? Никой не ви верва !

7

Ужас

преди 4 години

Поредната подигравка с пенсионерите.

6

Анонимен

преди 4 години

Агитацията започна!

5

ЕЛЕНА

преди 4 години

Е много ли е това при растяща инфлация , цените на тока и водата и всичко останало , а с колко ще бъдат увеличени заплатите на администрацията която се руи а ми растящите комисии които нищо не правят ?

4

маларт

преди 4 години

В цивилизованите страни в ЕС на това не му се казва увеличение или скачане, а индексация съобразно инфлацията. Но увеличение звучи по-популистки

3

Анонимен

преди 4 години

голям подскок голямо нещо гербавите започнаха агитацията с обеща ия за следващата годинамного нагли както винаги и ако народа не се освестинаглеците ще си ходят по молитвени закуски и ще си правят апартаментчета с вътрешни асансьорчета

2

Анонимен

преди 4 години

Сериозна работа ! Сега всеки пенсионер ще ходи с ай-фон единайска в ръка !

1

Анонимен

преди 4 години

Македония пенсия 400 лв Гърция 800 евро има и пенсии по 3500 20000 евро българска пенсия 132 и 220