29

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоА кажи ми драги, колко телефона си сменил до сега и дали първото мобифонче ти е същото като сегашното ? С колите пак промени, другата електроника също, техниката пак така... Къде са сега Кодак и Нокиа, два титана, дето не успяха да хванат вълната и ги изместиха ? Какъв е тоя Хуайуей и защо бълва толкова телефони ? Конкуренцията си е жива и здрава. Като ми даваш за пример нашата "пазарна икономика" не си правиш чест, тука са на държавно-мутренска хранилка или ги няма.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Това е едва първото поколение такива автомобили. Евентуално колкото и да си добър, техниката ще стане по-добра. Накрая ти ще си заплахата на пътя. Евентуално ще забранят самостоятелното шофиране, като ненужен риск. Дали ми харесва или не, не коментирам. Просто не виждам какво ще може да се направи.

27

Николай

преди 4 години

Това видео е силно манипулирано. За да работи автопилота на Тесла се изисква да държиш волана. Ако не го държиш, автомобила започва да те предупреждава и да изисква да придадеш леко напрежение върху волана. Ако не го направиш, автопилота се изключва и пак те предупреждава. Поне така са настроени на европейския пазар. В USA може и да е различно, но се съмнявам.

26

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименуважаеми,думата "конкуренция" звучи "чисто" за сегашното поколение,но тя,"КОНКУРЕНЦИЯТА",НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!ОТДАВНА!СЕГА има МЕЖДУНАРОДНИ КАРТЕЛИ,които САМО ИМИТИРАТ "конкуренция",но всъщност са един добре смазан механизъм.Виж и у нас:-Някъде да виждаш "конкуренция"?..-Телекомите-с абсолютно ЕДНАКВИ условия и "договори",електроснабдяването?..-можеш ли да избираш?..Горивата?..-Има ЕДНИ цени,които се определят от МОНОПОЛИСТА....и др.,и др.та :-конкуренция отдавна НЯМА!има МИМИ

25

Анонимен

преди 4 години

За какво ми е автомобил който да ме вози като че ли съм чувал с картофи. Аз искам да изпитвам удоволствие от шофирането а не да спя. Ако ми се спи ще си легна в леглото и ще се наспя като човек. Автомобил който сам да се управлява е подходящ за бабите. Те нямат необходимите рефлекси за да управляват автомобил. Затова предлагам да започнат да произвеждат БабаМобили.

24

Сандо

преди 4 години

.... еееее, нищо ново - толкова много хора са умрели в съня си

23

до 23

преди 4 години

Пак не е същото. И аз те признавам от футуристична гледна точка.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Сега ако ми кажеш, че не влизаш в автобус или влак по философски съображения те признавам.

21

Анонимен

преди 4 години

До Стоян Алексиев, ЯмбоАми, Ямбо, какво да ти кажа... Думата конкуренция е звучи мръсно за предходните поколения, но това не я обезсилва. Ако настояваш да слезем от влака на прогреса, той няма да спре. Ще се получи просто следното. След 50-100 години ще сме толкова изостанали придържайки се към миналото, че ще ни сложат в зоологическа градина. Техническия прогрес се насочва, но не се спира. Ако искаш да си човек сам в планината, хубаво, но не карай и другите натам насила.

20

Анонимен

преди 4 години

Е кои сте тия които искате да се возите като чували бе?

19

Стоян Алексиев, Ямбо

преди 4 години

Здравеите от dnes . bg и коментиращти побликацията. Много е хубаво това че все повече се машинирира този свят но е и много притеснително. Може да се подигравате че съм на възраст но едно време човека си беше човек а машината машина. Затова и бяхме по щастливи. Имаше за всички, беше по свободно и лесно. А сега ще умреш заради кола, с чиято покуптна цена ще живееш два живота. Ето затова искаме да се върне онова време когато бяхме хора а не слуги на машините.

18

Анонимен

преди 4 години

До ГoшуИмат си и умни пътища. Като трескаш из бездърожието, повече от 20 няма как да вдигнеш, та дори при удар джуганите ще подлежат на поправка. Това скоростите и 12 волтовата електроника е за геолиберални сорошоиди.

17

Анонимен

преди 4 години

Интересното е колко бързо се приспособяваме към технологията. Преди няма и 5 години заспал човек на волана се равняваше на катастрофа. Сега е забавен анегдот. Независимо от полемиката за и против Тесла тук става въпрос за нещо по-сериозно. Автоматизацишята напредва със страшни темпове, до 5-6 години повечето ново произведени автомобили ще са с автопилоти. До 15-20 ще има кампания срещу останалите шофьори каквато има срещу пушачите. И това няма да е само за авто-транспорта.

16

Анонимен

преди 4 години

Не знам но това е пълна лудост, дето си го помислиха. Тоя Мъск ли е, Фъкс ли е, за мен този човек не е много нормален. Какво значи това пълно роботизиране. От какъв зор. Човекът трябва да е решаващия фактор при всички мотори, да ги командва.

15

Анонимен

преди 4 години

След 10-15г. това няма да е новина а ежедневието на 95% от собствениците на нови автомобили. Всичко ще е автономно а професията шофьор ще отиде в историята. Ще останат само шофьорите на специализирана техника. Наприемер строителни машини, багери и др. такива. А всичко което се движи по асфалта ще е пълен автоматик.

14

granik

преди 4 години

Щеше да е яко тоя докато снима ,да се блъсне някъде,а оня заспалия кротко да си продължи по пътя.

13

Фолкс Ваген

преди 4 години

И аз си спя редовно зад волана на голфа!

12

saki

преди 4 години

Едно време ,така кочияшите минавали ,зад първите коли и се смеели,че нямат отзад торба за фъ ш к ии.

11

Анонимен

преди 4 години

За пореден път поредните измишльотини от държавата Холивуд!

10

кака Пенка

преди 4 години

На мъжа ми като му се доспи зад волана, ми дава аз да шофирам - тогава се разсънва тутакси! :) Пък тези явно много доверие имат на теслАта.