30

Анонимен

преди 4 години

Амбициозността е нещо добро. Стига да не е твърде безморална. Идеите за общото благо никъде на запад не са вървежни. Чешат ти гърба само ако ти почешеш техния.

29

Случаен

преди 4 години

Там случаен няма. Масонстото много прилича на тоталитарна партия. В ложите се стараят да влизат хора кариеристи само за облага. Хората по света от масонството за видяли повече беди отколкото благодентсвие. То последвото е само за тях. Към се избират да влязат отбрани хора. Разлика между БКП и някоя ложа няма. В голямата си част там хората са непочтенни и имогат да ходят по гланите на хората, заради пари и влияние. Ако продължава така да се развива то краят им е близо.

28

От вътрешен

преди 4 години

В хотел Кемпински една група мастити бизнесмени сядат на маса и събират кинти за "благотворителност", когато някой техен човек го е закъсал с нещо. Бъбрят, пият дори понякога си водят нещо елитно за ибани. Това е нашето масонство. Бай *** - масон. Оксиморон с дъх на чесън.

27

Анонимен

преди 4 години

А какво лошо има в това да се "умешат" народите? Напротив.

26

Анонимен

преди 4 години

Масоните пропагандират "либерална демокрация" и омешване на народите и тайни подкрепят идването на бежанци в Европа. Затова трябва да се забранят и преследват от закона

25

да ве

преди 4 години

А в този "летопис" пише ли с какво точно се занимават масоняците освен с "благотворителност" и каква им е крайната цел ?Пише ли и че са се навели на хазарите за доларе и власт, и това пише ли го ?

24

До Анонимен 23

преди 4 години

Титлата "академик" не се дава за уникални научни приноси, а за някои други видове изяви и заслуги.Нали знаеш, че имахме академик, който нямаше висше образование? И все пак наш Мако Даков беше цвете в сравнение с "академичката" Елена Чаушеско, която, както се оказа, не била завършила дори основно образование. Но социализмът твори чудеса.И до днес му берем плодовете, хеле пък в науката - в БАН хрантутим цели фамилии и не му се вижда краят. На Б.Б. не му стиска да ги разрита, макар че нямат КПД

23

Киро Х

преди 4 години

Явно е имало причина Хитлер и Третия Райх да преследват масонството!

22

Анонимен

преди 4 години

ТОЗИ БЕШЕ ЛИЧНА ОХРАНА НА ТОШО И ВЪРВЕШЕ ПЛЪТНО ДО НЕГО НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА РЪЗПЕРИЛ ГЪРДИТЕ ДА ПОСРЕЩНЕ КОРШУМИТЕ. КОГА СТАНА АКАДЕМИК ??????

21

Присмехулник

преди 4 години

масонството не е тайна организaция, а нелегална cбирщина от cоциоnати, nедофuлu и психопати с нездрава мания за величие и безмерна жажда да властват над останалите...

20

:)

преди 4 години

До АнонименА тайни евроатлантически? Или те са "правилни"?

19

Анонимен

преди 4 години

Създавам тайна организация на клошарите...

18

бай ганю

преди 4 години

да де ама то у нас както и всичко друго е от криво разбраните неща и членството се използва със различна цел май основно за фукане че принадлежиш към нещо към което не всеки може

17

Анонимен

преди 4 години

Регистрирано ли е? Ръководство, членове? Устав има ли?

16

Анонимен

преди 4 години

Масон прайд трябва да дефилира на модно ревю.

15

Куфражиста

преди 4 години

Скоро полюсите на Земята пак ще се обърнат

14

Анонимен

преди 4 години

Само комунизма знае КАК да се справя с подобни криминални структури.

13

Иначе...прогресисти

преди 4 години

Ами то масонство,богомили,катари,тамплиери,илюминати,розенкройцери,анархисти,марксисти,болшевики,либерасти - все една и съща gняс със много,много лица,сатанински лица. Иначе им викат прогресисти.

12

Анонимен

преди 4 години

Масонските организации са със статус на организирани ппрестъпни групи и трябва да се преследват от закона нардавно с мафиотските структури.Защо не се прави?Ами питайте на висок глас ЗАЩО .

11

всичко е ясно

преди 4 години

Щом ченгето е станал масон...