93

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66"Толкова тясна улица няма как да побере и трамвайно трасе и тротоар!"Селски, една от основните улици в Амстердам е точно с разметите на ГрафаПо нея се движат и трамваи и пешеходци. Дори на едно място е толкова тясна че релсите се СЪБИРАТ В ЕДНА !!!И няма колчета, перки или каквито там дивотии.Това са улици за интелигентни хора а не за балкански ДИВАЦИ !!!П.П. Мъ ти *** дИе дЪ знайш като у еваше село такоЗ нИЯщУ нямЪтИ !!

92

Най-елементарно

преди 4 години

До Най-елементарноЕстествено това се отнася само за къси разстояния, които могат да се обслужват само от един по-голям трамвай. Например линия от площад "Журналист" до Графа.

91

Анонимен

преди 4 години

Улицата е добра,ремонтирана и използвана! Като пишете,пишете за олющените и изпомазани сгради отстрани и висящите кабели! Там е проблема!

90

Най-елементарно

преди 4 години

Спират се трамваите от Попа до Витошка и цялата улица става пешеходна. Купуват се няколко нови безшумни трамваи с управление и отпред и отзад и врати отляво и отдясно и като стигнат до Графа просто ватманът сяда в другия край и потегля обратно. Както са направени влакчетата на метрото.Така едните релси стават излишни и има още повече място за пешеходци или за още една лента за автомобили.

89

Анонимен

преди 4 години

От 40 години нищо не се е птоменило в БГ-то.През'86 на миналия век на едно ОФ събрание за"облагородяване"на околната среда,занесох едно западногерманско списание в което имаше реклама на детски площадки с игрушки.Вместо да го обсъдят на събранието ме попитаха от къде го имам аз това вражеско"списание"От тогава до сега нищо не се е променило.Само живота стана невъзможен,понеже сега ни управляват не бившите некадърници а техните синове и дъщери,още по неадекватни и некадърни от майките и бащите си

88

Не беше ли по-просто

преди 4 години

да ги боядисат в някакъв сигнален цвят?

87

Жо

преди 4 години

В ПОСЛЕДНИТЕ 70 години по тази улица съжителстваха мирно трамваи и пешеходци"Границата" между тях беше фиксирана от тротоар с нисък бордюр. Хората си ходеха по тротоара, трамваят никога не се е качвал на тротоара.Какви "перки", какви колчета, какви глупости за усвояване на едни кинти от Европата?

86

Джак до #81 Илия

преди 4 години

Защо в кал? Кой и дава право на учителката да прави тези безумни ремонти? С "перките" беше отврат, сега е шарена черга. Ми тя направо обезобрази улицата. И всички знаем защо прави това. Да се маха и да си ходи в Самоков, може като учителка да е по-добра.

85

отегчен

преди 4 години

Само пълен *** може да постави тези остри, ръбести, ниски, сливащи се по цвят "перки" там.Любопитен съм да му видя снимката на този "гений".

84

Джак

преди 4 години

Четете "струва", моля.

83

Джак

преди 4 години

На първо място, колко ни стрева тази гавра. Второ, Фандъкова се подигра със знаковата за софиянци улица, Графа! А градинката на църквата "Свети Седмочисленици" дори в първият си вариант е в пъти по-добре, от сега! Слугиня, обслужваща мафиотски интереси, това е учителката по руски! Пешка!

82

Анонимен

преди 4 години

ВЧЕРА РАЗБРАХ, ЧЕ ОТ КАКТО СА АСФАЛТИРАЛИ НЯКОИ УЛИЦИ И КАТАСТРОФИТЕ СЕ УВЕЛИЧИЛИ- БЪЛГАРСКАТА ЛОГИКА Е СЛЕДНАТА- ЛОШИ ПЪТИЩА, НИСКА СКОРОСТ, МАЛКО КАТАСТРОФИ, АСФАЛТ- И ШАФЬОРИТЕ СТАВАТ БЕЗСМЪРТНИ В ПОЛЕТИТЕ СИ, СЛЕДОВАТЕЛНО КАКВОТО И ДА СЛОЖИШ НА КРИВИЯ ГРУЙ ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ.

81

Анонимен

преди 4 години

Колчета или камъни на Графа, означава много хора да вървят по трамвайните линии, защото на тротоарите не остана място. На пръв поглед изглежда широко, но не е така.

80

Анонимен

преди 4 години

Подменят трепачите с обезчестители.

79

С

преди 4 години

Няма толова безумна улица никъде. Изглежда като зловежа писта на смъртта.Дано направят нормални преграждения преди да се случи нещо много неприятно!!!

78

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че всяка преграда стеснява и без това тесните тротоари на Графа и затова оригиналният вариант - тротоар с бордюр без прегради е подходящия за там. Въпросът е, че така няма да се плаща по милион за колче или камък.

77

Анонимен

преди 4 години

Гербераските безумия нямат край.Време е да ги изпратим там,където им е мястото.

76

Анонимен

преди 4 години

По--добро е.Поне е по-високо и по-гладко,а не ръбестия цимент,който потроши много хора.Кой ли "умник" го измисли и кой ли "умник" го одобри???

75

Илия Варна

преди 4 години

Вие нямате угаждане, да го изринат до пръст и да ходите в калта, това може би ви трвбва.

74

Дани

преди 4 години

Истината е, че каквото и да има там, винаги ще пречи на хейтърите и на тези, които си гледат в телефоните, а не в краката.