189

дърт

преди 4 години

До ЛОВЕЦ НА ПУТИНИСТИ 140 И след това последва Ньойски договор, България се оказа победена страна и загуби големи части от територията си!

188

Анонимен

преди 4 години

Похитителите на българската история нямат място в бъдещето!Ами похитителите това сте точно ВИЕ - БКП-тата!Всичко похитихте и омаскарихте, не някой друг а ВИЕ!

187

Вертолейшън

преди 4 години

До #225 /Типичен комунист/ - Това е най-правилното и истинско мнение тук, радвам се че все още има мислещи хора, разсъждаващи докато четат или гледат поредното политическо шоу.... Наздраве! П.С. Защо Летящата Сланина не спомена нещо относно престъпленията на комунизма, които отбелязвахме съвсем скоро?

186

Вертолейшън

преди 4 години

Тая летяща буца сланина пак се мъчи да се покаже като "наутрален" .... Мазния фърчилко има право за едно - на руската имперска *** и на техните потдръжници / наследници НЕ може и НЕ трябва да се има вяра, историята е свидетел... Жалко че народа е извратен и очервенен от същите тия летящи сланини. .. срам че не си познаваме историята ....

185

Анонимен

преди 4 години

Радев Радев Радев !

184

Присмехулник

преди 4 години

да перифразираме малко: Левски (лъвский) продължава да бди в сърцето на Родината, като страж на свободна България, като символ на държавността и духа, обединяващ българите от всички краища на родните и неродните земи...

183

Присмехулник

преди 4 години

"Да се изправим срещу цинизма и лицемерието, които задушават правото ни на по-добър и достоен живот"ми а изправете се де! откога ви чекаме?не е трудно! от години го правя и не ми пука, че ме цензурират и спират по ип адрес... все пак простотията на джендърите не може да е по-силна от Разума!!!или може? цензурата на дойче веле, бхк и евроатлантическите ценни гей-прайди да кажат... хахаха

182

За Чърчилу заСталину

преди 4 години

До Анонименсмее ли .....ЩЕ ГО ЗАМЕРАМЕ С КАМЕНИ И ДЪРВЕ !

181

За Чърчилу заСталину

преди 4 години

Браво гусин Президент!Не съжалявам че гласувах за Вас, просто нямаше за кого.България ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА !!!САМО ТВЪРДА РЪКА МОЖЕ ДА НИ ИЗКАРА ОТ БЛАТОТО !

180

Анонимен

преди 4 години

А онзи безродник от банкя кога ще го видин на Шипка

179

Анонимен

преди 4 години

До Решетников..........и 63% от гласувалите.

178

Генерал-жалко е…

преди 4 години

Генералите трябва да служат на народа като го пазят и защитават, а не да го управляват. Генералът е свикнал да се подчинява на командите на висшестоящите. Кои са му началниците си отговорете сами, може би даже не всички са в България.

177

Анонимен

преди 4 години

А Боко нема топки дори да се покаже пред народа, щото знае какво ще му се случи.

176

Решетников

преди 4 години

Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

175

Типичен коомунист

преди 4 години

Този Радев има типичната визия и изказ на член на тази партия. Говори с клишета, употребява неправилни, езикови форми като "оценям" и "преценям", отпреде, отзаде... Несъмнено се харесва на електората на БСП, както и на хора с подобен нисък интелект.

174

руския комисар

преди 4 години

До До 211 Само питамеНарода ли го избра или Решетников?

173

що е комунист?

преди 4 години

До ***- лъжци- крадци- УБИЙЦИ...........

172

Баймуй

преди 4 години

Пиар стратегията на мафиотите е не да се харесат,а да направят чрез медиите им всеки що-годе свестен човек оплескан с кал и лош като тях.

171

Анонимен

преди 4 години

Xaxa, Тро-л-ска акция в коментарите, да плюе по президента, който единствен има смелост да критикува открито мутрокрацията.

170

Байфидан

преди 4 години

пРезидентът и е озлобен, завистлив чичка, който не обича родината си. Добре че позицията му е само представителна и няма повече власт, иначе сума ти глупости щеше да сътвори.