55

Анонимен

преди 4 години

ЕВРЕИТЕ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ДЕМОКРАТИТЕ СА КОМУНИСТИ.

54

Анонимен

преди 4 години

Немските медии са като руските. Няма безпристрастност. Има само една истина на партията майка и си имат опорни точки:- брекзит е лош- Тръмп е *** и лош

53

Анонимен

преди 4 години

и ще дойде един бял рус мъж и ще победи червената чума и черния вампир

52

Анонимен

преди 4 години

ЧОВЕКЪТ ПОБЕДИ МАМУНАТА.

51

Анонимен

преди 4 години

Всички го харесват, с изключение на Китай, Русия и холивyдcките ***. Средния американец е луд по Тръмп и казва че това е най-великия президент в историята. А и както самия Тръмп казва "Защо Обама беше по-харесван в Германия ли? Ами защото им беше удобен, а аз съм им неудобен. Щом не ме харесват в Европа, значи си върша работата перфектно. Аз съм президент на САЩ, не президент на света!"

50

анонимен

преди 4 години

Ами това е старческа деменция! !! Той не помни кога е ходил и до wc- то! !!! ***!

49

Анонимен

преди 4 години

40, болшевишки тъ пунгер, САЩ "загива" вече поне 100 години, процеса е "необратим" и "никой не може да го спре". Мантрата продължава вече над 100 години и още не ви е омръзнала.Междувременно, да ти обясня, сесесерската кочиня отдавна сгъна сергията и е в небитието. Уж щяхте да събаряте Америка, а тя каква стана...Америка ви прати в дъното на цивилизацията, където ви е мястото. Сега пак ръфате ракети и се чудите кой път да поемете, при положение че сте със 100 години назад от света.

48

Анонимен

преди 4 години

Най-после някой да каже истината. След години заблуда и лъжи. Няма такъв велик президент в историята. По-голям от Линкълн!!!!!!!!

47

Анонимен

преди 4 години

ВЕЛИКА СТРАНА, ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ!

46

Анонимен

преди 4 години

ЩОМ КОМУНИСТИТЕ РЕВАТ, ЗНАЧИ ТРЪМП Е НА ПРАВ ПЪТ.

45

Хюго Бос

преди 4 години

Този немски цайтунг и той с фалшиви новини- спадал му Нил рейтингът и икономиката. Аман от нациболшевишки лъжи колко зле са САЩ. С този климат ми писнаха- като искат да точат пари, да си го кажат.

44

Анонимен

преди 4 години

И на мен ми писна да слушам за климата и за горящата амазонска гора - какво ни интересува нас какво става на другия край на планетата?

43

Анонимен

преди 4 години

Начело на повечето влиятелни държави са кацнали едни полу или пълни и*ди*оти и ще е чудо, ако светът оцелее след тях!

42

Ф.С.В.

преди 4 години

САЩ си имат тяхният Бойко Борисов - само че той е в пъти по колоритен и по голям шоумен- стиска ръце до прималяване и болка -а нашият само ги целува и си дава главата да му я оближат! отделно Техният Борисов е милиардер от малък -знае как се прави бизнес- а нашият е бил бедно тарикатче от малък- дядо му го карал да сади картофи -и той го издал на Милицията че е капиталист!

41

Иван Славков

преди 4 години

САЩ не са държава, а казарма с военен полигон и принадлежащия му полицейски участък.Закривай.

40

Архангел Псувнаил

преди 4 години

Това което наблюдаваме в момента е агонията на бавно загиващата империя на злото - САЩ. Отиват си, бавно но сигурно и неизбежно. Нищо вече не може да спре този необратим процес. За съжаление той може да продължи доста дълго и говедарите задължително ще разпалят още няколко войни в опит да се спасят и ще съсипят още някоя и друга държава, но явно тази цена ще трябва да се плати след като човечеството е допуснало тази напаст да съществува.

39

АнонимеН

преди 4 години

ПАРИТЕ КОИТО ТРЪМП СПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА, ЧЕ СЪСИПВА КЛИМАТА И ДЪРЖИ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА ВИСОКА ОТИДОХА ЗА БЕЗУМИЯ КАТО СУПЕР УВЕЛИЧЕН БЮДЖЕТ НА ОТБРАНАТА БЕЗУМНИ ПРОЕКТИ НА НАСА И НИТО ЛЕВ ЗА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА И ЗА ХОРАТА!!!ПОЛЗАТА ОТ ТРЪМП Е 0% ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НА ФАЩ КАТО ЦЯЛО И ТЕ ГО ЗНАЯТ!ТРЪМП Е БЕЗСКРУПУЛЕН БИЗНЕСМЕН КАТО БАЩА СИ !!! ПРИ ТАКИВА БОГАТИТЕ СТАВАТ ОЩЕ ПО-БОГАТИ А БЕДНИТЕ СИ ОСТАВАТ БЕДНИ :D

38

УМЕН

преди 4 години

Говедарите трябва да бъдат изключени от всички международни организации и да им бъде забранено да напускат Северна Америка. Само така човечеството ще постигне мир разбирателство и сътрудничество.

37

Смехурко

преди 4 години

Представяте ли си каква криза трябва да настъпи в САЩ, та доходите на американците да станат като тези на руснаците?Е па нема такава криза !

36

АнонимеН

преди 4 години

ТРЪМП СЪСИПА НАСЕЛЕНИЕТО НА ФАЩ КАТО ИМ ОРЯЗА ПОМОЩИТЕ, ОРЯЗА ИМ ЗДРАВНИТЕ УСЛУГИ ПОКРИВАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА И ЗАМРАЗИ БЮДЖЕТНИТЕ ЗАПЛАТИ !!!НАЙ-АНТИСОЦИАЛНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА Е ТРЪМП!