7

Анонимен

преди 4 години

Бива ги само да водят дела по чл. 216 от ДОПК и да присвояват жилищата на редовни купувачи, а съдът в Бургас да им узаконява свинщините, нали така госпожо К. Тодорова и коректни и после редовни платци да остават без покрив над главата?Видяхте ли се, че за нищо не ставате.....

6

Анонимен

преди 4 години

Не за глоба, за затвор са всичките в НАП и най- вече публичните им изпълнители, дето оставиха сума народ без покрив над главата.Глобите на тия некадърници ще ги платим всички ние, няма те да извадят парите от джоба си.

5

Анонимен

преди 4 години

От най-високия до най-дребния служител на НАП глобени, а размерът на глобата според отговорността и заплатата му. Уволнение, условна присъда и публично освиркване на целия ръководен състав на НАП. Всеки десети редови член на НАП, уволнен.

4

неАнонимен

преди 4 години

В тази агенцийка "работят":Некадърници,Аматьори иПалячовци!Повече приходи няма да декларирам и данъци няма да плащат.Последният скандал с изтичане на лични данни преля канчето!

3

Анонимен

преди 4 години

Източиха информация от НАП, а сега НАП изискват от всички куриерски фирми ЕГН и номер на лична карта, пълен смях. Искаме ред и дисциплина, а след десет години ще ни се реве от ред

2

Анонимен

преди 4 години

Може ли обикновен гражданин да разпорежда действия на МВР? Може, ако се казва Бойко Борисов.

1

Анонимен

преди 4 години

Ми нищо - глобата ще я плати Гольо, а гербаджиите ще усвояват още тераси и асансьори, а наесен Гольо пак ще гласувам за тях.