7

Анонимен

преди 4 години

Илон се метка на теслата и кара за Марс, а в Русия още пият препарат за миене на баня!

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"РуслЯмдия не става за нищо."Тарикат, забележи какво пише в статията: "Излетя". Минало, свършено време. СВЪРШЕНО.А, какво пишеше за знаменитите КрюДрегъни на САЩ ? "Запали се и изгоря"Схващаш ли разликата?

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Ами да...прав си! Нас ИСТИНСКИ ДОСТИЖЕНИЯ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ! Интересуват ни джендърските "постижения", отмяната или забраната на ***-ри-хуаната (лечебна...ха-ха), г-е-й-паради и т.н. и т.н.....ТЕЗИ "върхови" ДОСТИЖЕНИЯ в човешкия социум!!! Боже, Боже........а какво щяхте да крещите ако краварите бяха пратили този робот???!!! Щяхте да оревете орталъка с хвалебствията си за "краварските достижения"!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Името Фьодор е руска версия на гръцкото Теодор или Тодор.Т.е руснаците пращат куклата бай Тошо в космоса да им служи както им служеше тук

3

анонимен

преди 4 години

Со-сите се стрелят с Кончити на заден тигел, а нормалните държави изпращат андроиди в космоса. А да со-те след малко ще започнат да тролят с разпенени усти, изтървани от Карлуково.

2

E,

преди 4 години

и за това човешко постижение ще се намерят критикари и плювачи. Най-вече от правнуците на *** Балкански. Но това не пречи на хората да си действат. Както го е казал народът който го може, го може!

1

Анонимен

преди 4 години

На кой ни оставяш, Фьодор, на кой...