12

Анонимен

преди 4 години

Ееех, интелигенти такива, то ако самолет се сваляше ей така веднага.... Това да не са ви руснаците да свалят пътнически самолети бе, умници. Има си цяла процедура по опит за комуникация и предупреждения. Аман от разбирачи....

11

Доктора

преди 4 години

До Ф.С.В. - Вземай таблетките по разписание .

10

Анонимен

преди 4 години

"Вероятно" идвал от Сирия, "би могъл" да представлява опасност... И това за пътнически самолет???Да не би пътническите самолети идващи от Сирия да са легитимна цел за Израел? Ционизъм в действие, както и евроатлантически ценности!

9

Ф.С.В.

преди 4 години

-Как беше? - Ние от Израел идваме с МИР !!! Ние мислим за Мирът Ние не искаме войни ))) какви подли нахални същества- дори показаха на Украйна истинската си същност и "уважение" към други народи! Дано Иран и Турция ги изтрият от лицето на Земята-Да не говорим за Китай - супер пауър мощна до безобразие войска- За минути Китай ще сломи всички американски съюзници около него - Япония ще свърши за 20 мин заедно пакет с Австралия -И рапърът Ким ще запали Белият Дом )

8

За първи път

преди 4 години

Чувам еврейски пътнически самолет да лети над Сирия. Май не ще да е много пътнически, ами може с някой кукурузник да си прибират обградените джихадисти от Идлиб

7

Факт

преди 4 години

До ДртПрчПо граждански самолет правилата за стрелба са различни-първо има предупредителни изстрели с оръдията и опит за радиовръзка и ако самолетът не реагира,чак тогава може да се даде заповед за сваляне.

6

Има лоша реклама

преди 4 години

И в случая е най-лошата за еврейската армия

5

Анонимен

преди 4 години

5, значи имат интерес за форматиране на определена информационна картинка.Трябва да имаме предвид какво се случва в Идлиб и северна Хама. Там сирийските сили са в офанзива, бият джихадистите и терорягите масово бягат да се крият в Турция.

4

ДртПрч

преди 4 години

Чудя се кое е по срамно - че са стреляли по свой самолет, или че не са улучили?

3

Мда

преди 4 години

Накрая ев*ре*ите ще си получат заслуженото заради собствената си хитрост...Както се казва:"Хитрата сврака-с двата крака в капана".

2

..

преди 4 години

А самолета? Свален ли е или не? Или еврейчетата са стреляли с прашки?

1

Анонимен

преди 4 години

Факири са кашерните. Армейските сили са засекли летателен апарат, който вероятно идвал откъм Сирия и би могъл да представлява реална заплаха, поради което откриха огън по него. Разбирайки, че това е израелски граждански самолет, те прекратиха стрелбата и си прибраха изстреляните снаряди обратно в дулата. Израелският пътнически самолет не пострада. Моисей го спаси.