48

Анонимен

преди 4 години

Тая селска тъ па мус ура като я видя и ми се драйфа. Ако тази някога стане изпълнителен директор на МВФ, края му се вижда.

47

Анонимен

преди 4 години

провилата на демокрацията са за простолюдието наивните глуп.циправила никога не е ималоте такъв продажник като нея немогат намери близките 100 годинине е за изпускане а истинските българи се гнусят от нея- това е

46

Анонимен

преди 4 години

До баба мара 48Ти пък.....ти пък......ти пък...........у българина и "памет"!!!!! Къде я виждаш тази "памет"? Ако имаше, нямаше да прави грешки по няколко пъти......национална катастрофа 1-2 (иде 3)..........боково правителство 1-2-3........Такава за-лу-***-на памет не съм виждал!

45

Ти да видиш..

преди 4 години

Ами сега...Как сте *** ? Кристалина била не знам каква си.

44

стига бе

преди 4 години

Следващата промяна очаквам да бъде, че папа вече може да е и жена, и тогаваааа нашата Кристалина ще е кандидат и за папа.

43

Анонимен

преди 4 години

Ето на това аз му викам "демокрация"..............КОГАТО ИМА ПРАВИЛА и те пречат на това да се назначи "наш" човек..............ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЗА ПРАВИЛАТА!!!! Също когато трябваше МВФ да отпусне кредит на укропията, която фактически беше в дефолт и това противоречи на ПРАВИЛАТА МУ...........ПРОСТО ПРОМЕНИХА ПРАВИЛОТО!!!! Ето това е СКА-ПА-НА-ТА ВИ "демокрация"!!!!!! ВАЖИ САМО ТОВА, КОЕТО АЗ ИСКАМ ДА НАПРАВЯ, А ЗА ДРУГИТЕ.........."ПРАВИЛА"!!!! ПФФФУУУУ...ГАДОСТ!!! Мръ-ш-ля-ци!

42

дам

преди 4 години

Андрешковците плюят във форумите и как да е друго яче, като Сталинка сега като изпълнителен директор в Световната банка получава по 50 хиляди долара на месец, а като шефче на МВФ ще получава по 80 хиляди долара.Всеки ден баба цола както и викате си взема по над 2 хиляди долара и след 5 години ще се пенсионира с пенсия от 20 хиляди , а вие ще лапате мухите.

41

хаха

преди 4 години

ХахахаНали уж само в България имаше корупция и се правиха конкурсите според кандидата който трябва да спечели.Иначе всичко е точно...Това е все едно за кмет на София да вкарат условие , че трябва да 150 килограма кандидатът, да е депутат , но да не ходи на работа и да живее в Дубай

40

баба мара

преди 4 години

аз съм против кандидатурата и тя е непочтен човек номерът които извъртяха сборисов на бокова ще остане завинаги в паметта на българите

39

Анонимен

преди 4 години

Всички отгоре са верни на Световната Банда, МВФ и Новия световен ред.

38

Анонимен 32

преди 4 години

До АнонименТо да си вярващ,не стиа да наречеш Бога Началник.И с три главни букви да го пишеш,там подмазване не важи там,а делата и помислите.И слава богу ,че е така.Такъв е лафът.

37

Анонимен

преди 4 години

Сталинка - болшевишко отроче с ционистки корени и връзки.

36

Анонимен

преди 4 години

от българина по голям,верен послушник няма, така ,че нормално да вземат сталинка

35

Анонимен

преди 4 години

Рядко противно добиче е тая.

34

един от Единбург

преди 4 години

Кристалина е професионалист от висока класа. В България проблемът й е чисто имиджов- има доста *** хленски изказ и отчасти визия, а ние това не прощаваме:)

33

анкета

преди 4 години

От погледа на Кристалина струи:1.Висока интелигентност и неземна доброта(+)2.Посредственост,инат и бездушие(-)

32

Анонимен

преди 4 години

нещо се бъркате форумци - тя не е комунистка, социалистка, консерваторка, либерал и т. н. Тя е просто кариеристка и внимателно следи накъде духа вятъра!

31

Анонимен

преди 4 години

Изключително неприятна жена!

30

Анонимен

преди 4 години

Като я искат да си я вземат, но да не ни я натрапват. Досадиха ни с това егоистично същество, което не ми изглежда човешко!

29

Бояришников

преди 4 години

СЛАВА НА КРИСТАЛИНА СЛАВА НА ГЕОРГИЕВА ДРУГАРКО МАЧКАЙ ИМПЕРИАЛИСТИТЕ КАПИТАЛИСТИ МВФ Е НАШ УРАААААА ДРУГАРИ