39

Анонимен

преди 4 години

Пише се масово само за катаклизми,краят на света,и как всички ще погинат.Изглежда че страховете на хората са най-големият бизнес.Като се наплаши стадото,то става послушно и върви на където го подкараш.Изглежда че основната роля на масмедиите е да контролират съзнанието.Може би съзнанието на човекът е неговият най-голям капитал,и който иска да го управлява,трябва само да може да манипулира страховете на хората.

38

анон

преди 4 години

Дано си прав...

37

До 28

преди 4 години

Няма как 370 метров астероид да унищожи Европа това са пълни глупости. Ако се случи подобен сблъсък най-вероятно самия астероид ще се взриви на няколко километра височина и отделни негови фрагменти ще паднат на повърхността, да ударната вълна ще е доста силна, радиуса на пораженията може да достигне стотици километри, но толкова, няма да има ядрена зима. Най-важното е че знаем за опасността и можем да направим много за да я избегнем, ние не сме глупави динозаври.

36

Анонимен

преди 4 години

Какъв е проблема ? Ако има заплаха от астероид , всичко което трябва да направят от НАСА , е да се помолят и платят на Русия и руснаците ще отстранят заплахата !

35

ЯКО

преди 4 години

Яко но това нищо не е.. Нали ни обещаха, че 2012 год. ще е краят на света? Защо не идва тоя край? Поне света да се отърве...

34

Анонимен

преди 4 години

Айде,да ни удря и да се свършва,че ми писна вече

33

Анонимен

преди 4 години

Климатичните промени ще ни видят сметката преди астероида.

32

Лили Иванова

преди 4 години

Спокойно, щом аз като жена преживях оня астероид заличил динозаврите, ще преживеем и този дружно.Отсега ви казвам- няма място за паника, не е толкова страшно!

31

АТАКИСТ

преди 4 години

По- скоро 1023 пъти по- вероятно е да спечелите 6-ца от тотото, ако играете тая лотария, отколкото да се надявате някакъв астероид да ви отърве от мъките ви.

30

Анонимен

преди 4 години

Е това поне е нещо по-реално от 2012 г., когато целият свят беше подивял и чакаше края на света заради календара на маите.

29

Анонимен

преди 4 години

Тоя астероид ако е 370 метра дълъг при скоростта му от 50 км в секунда удари ли земята на сухо и поне 20% от човечеството няма го има.

28

Анонимен

преди 4 години

Е 2029 година е далече бе!Това са 10 години.До тогава ядрената война ще е свършила..

27

Анонимен

преди 4 години

от 28 При падането на тоя 10 километров астероид освен заличаването на динозаврите и на 90 % от живите организми на земята настъпва ледников период за година и половина през която на земята е вечен мрак, защото се вдига такъв прах, че Слънцето не може да пробие до земята.

26

Сикиджамоглу

преди 4 години

Да удря и да се свършва веднъж за винаги!

25

Анонимен

преди 4 години

до 21 Бе да ти кажа тоя астероид ако падне на сушата в Европа и би я затрил. За справка оня астероид избил динозаврите преди 65 милиона години пада във водата в Мексиканския залив, вярно 10 км диаметър но все пак се пльосва във водата. А тоя с 370 метра улучи ли Европа в която и да е точка и европейци нет!

24

Дормон Сикиш Бубу

преди 4 години

Според законите на ФИЗИКАТА, достатъчно е да го ударим леко от едната стран, с тяло, чиято маса е близка до тази на астероида УБИЕЦ. Моето дълбоко убеждение е, че за да го избутаме може да се изстреля Делян Пеевски (Шиши) и като се сблъскат, астероида ще се ВЧЕЗНЕ.После целият свят ще ликува, че сме се избавили от най-голямото зло на планетата - Шиши.

23

Свръх-интелигентен

преди 4 години

Не е логично да разбиваш астероид с ядрена боНба.НАЙ-АДЕКВАТНОТО решение би било да се ИЗТЛАСКА с ракета ФАУ-2, от траекторията по която се движи и да си вари на майка си у пуууууутката.Дормон сикиш бубу

22

Анонимен

преди 4 години

до 18 То ако не е астероид да удря САЩ, то това ще са братушките или извънземните. То друг сценарий няма в болните мозъци като Спилбърг и сие!

21

Анонимен

преди 4 години

Да ни удря и да се приключва. То голям келепир, че изпонасрахме планетата Земя. Поне ще си отдъхне от нас след като астероида заличи човечеството.

20

Бояришников

преди 4 години

ХААРП ХААРП ХААРП ФАЩ СА ВИНОВНИ СЛАВА НА ПУТИН СЛАВА НА СТАЛИН СЛАВА НА ЛЕНИН