276

Човек

преди 4 години

Държавата е народа, живеещ в нея преди всичко. Без народ няма държава. Какво ще управляват ако няма хора, които да управляват? Парче земя? Но на хората явно им трябва още време да го проумеят.

275

Анонимен

преди 4 години

А какво е държавата?

274

Анонимен

преди 4 години

на криви макарони - държавата им пречи.ходете си по живо по здраво - ЕС - голям.

273

Анонимен

преди 4 години

Какви *** бе, слаботоковия?2019та година сме, някакви леви есери не ти ли се привиждат или не знаеш какво е това?*** изгербен!

272

Хахаха

преди 4 години

Откакто *** не са на власт България се развива успешно и в правилна посока .Въпреки че направиха няколко опита, да вкарат страната в криза с най различни конспирации. Не успяха по простата причина, че разлика от преди болшинството от хората виждат че страната се развива и няма как да ги убедят в обратното за да ги ги изкарат на улицата.Единственото което им остава е да плюят и вият в нета.

271

Анонимен

преди 4 години

Стига с мръсните гербави лъжи, че някой чака и иска нещо от държавата!Единственото, което искаме е да не ни пречите и да не смазвате дребния бизнес и обикновените хора с вашите престъпни и противоконституционни бухалки-специализирана прокуратура, конпи, монпи, нап, боркор и т.н. и т.н.Ама май много искаме?

270

Анонимен

преди 4 години

Едни и същи статии, ден след ден, друго не може ли да измислите ***.

269

Анонимен

преди 4 години

Не струвате...

268

Анонимен

преди 4 години

Пешлемета с жълти стотинки....

267

До 283

преди 4 години

Този път чакаме извънземните да ни спасят:))Всеки народ си заслужава съдбата.Наздраве симпатягииии.

266

Анонимен

преди 4 години

то и за 99% от ромите е така.

265

КАКВО ЧАКАТЕ

преди 4 години

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ МУТРИТЕ. ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ВСИЧКИ ИЗВЕРГИ. ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДЪРЖАВАТА НИ ДА Е ПЪРВА ПО ЛОШИТЕ СТАТИСТИКИ? ЖЕГА ТРЯБВА. ДЕЙСТВИЕ. РУМЪНЦИТЕ ПРОТЕСТИРАТ, ИНДОНЕЗИЙЦИТЕ ПРОТЕСТИРАТ, ДОРИ И РУСНАЦИТЕ. НИЕ ЛИ СМЕ НАЙ ЗАСПАЛИЯ НАРОД? НИЕ ЛИ СМЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ОВЦЕ? НЕ ДЪРЖАВАТА НИ Е ВИНОВНА НИЕ СМЕ. НЕ ВЯРВАМ НИКОЙ ДА ИСКА ДА ЖИВЕЕ В МИЗЕРНА ДЪРЖАВА? НО НЕ СТАВА СЪС СЕДЕНЕ. КАКВО ВИ СПИРА? КАКВО ОЩЕ ЧАКАТЕ? БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ КАРТАТА ЗА ДА СЕ СЪБУДИТЕ?Прочети още на: https://dnes.bg/cars/2019/08/21/dohodite-rastat-a-kolite-u-nas-sa-vse-po-stari-masovo-troshki-po-pytia.42031

264

12345

преди 4 години

Тази бедна държава нищо не може да направи за бедния народ!Всеки се спасява както може.Едни емигрират,други се борят с трудния и скапан живот в българия.Първите 100 години са най-трудни,след това ще му мислим.

263

Анонимен

преди 4 години

С парите, дето окрадоха, новите български бизнесмени трябвда да построят нова държава... иначе назад към гетото!

262

Анонимен

преди 4 години

Нова България е създадена, за да може народа, периодично, да се граби безнаказано .

261

Анонимен

преди 4 години

Patriarsheski pravoslaven fake.

260

Анонимен

преди 4 години

Съгласен съм напълно,че държавата е виновна за почти всичко.От няколко години не живея в България и съм много щастлив,че не ме управляват разни некадърници.Когато се прибирам за малко-виждам,че положението става все по зле със всеки изминал месец.Незнам хората как търпят.

259

Анонимен

преди 4 години

До анонЗА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО КАЗВАШ КОФТАК БИЛО- С ИНТЕРНЕТ ПРОВЕРЯВАМ ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ЧЕРВЕНАТА ШАЙКА- ПОЛЗВАМ НСИ, ЕВРОСТАТ, ЕВРОПЕЙСКА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ, РОССТАТ, СВЕТОВНА БАНКА И ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ ДА ТИ БЪДЕ ПОЛЕЗНО Е НА ТВОЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ, ТЕЛЕВИЗОРЪТ МИ ХВАЩА НАД 150 КАНАЛА- КОЕ ТИ Е ЗАБРАНЕНО- ЦЕЛИЯТ СВЕТОВЕН РЕСУРС Е НА ЕДИН КЛИК ОТ ТЕБЕ.

258

.

преди 4 години

Виновна е 100 процента, това са шайка синковци, дърти комунисти, техните кученца, а отскоро и откровенин рестъпници, нагли, глупави, безочливи , крсдливи, неадекватни, алчни !

257

анон

преди 4 години

Държавата не може да ме върне от чужбина, защото АЗ не искам да бъда управляван от му.три! Няма да се върна и заради това, че няма свобода на словото! Г-н Борисов, не ви ли е срам?!