115

Анонимен

преди 4 години

Абе не знам Боко на кой какво ще продава, ама руснаците по черноморието имат 340000 имота.

114

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е аматьор в политиката,да вземе да се поучи от професионалиста Путин как се превърна територия!Пращат се няколко хиляди войници без опознавателни знаци,уж за военната база,и после организират референдум!Какви са тия търговски предложения?Това да не е битпазар!

113

До 154

преди 4 години

боко няма властта да прави такива решения пробвай пак ;)

112

Анонимен

преди 4 години

Тоя перчем Доналд Дък ще бъде смазан на идните избори и забравен до няколко седмици... Единствената причина да бъде избран за президент е защото янките никога не биха избрали жена да ги води за носа ;)

111

Анонимен

преди 4 години

Ако поиска да купи Северна България или Черноморието, боко досега да ги е продал за 1млн.комисионна...

110

ЦРУ

преди 4 години

БРАВО на Тръмп.браво и на датското кралско семеиство .че мисли за поданиците си ! Ако има референдум сред 50 000 жители на Гренландия - над 90 % ще искат САЩ ! Защото знаят какво направи САЩ от Аляска .купена от пияните рашки за 8 милиона -$/ в кожи и уиски /а сега е основен произв. на шистов газ и нефт ! Какви ракети в Гренландия . че САЩ граничат с Раша - на 10-тина км .са .

109

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

*** нахалните американци !Това е все едно някой да ти влезе у къщата неканен и да поиска да я купи без тя да се продава.

108

Totenkopf

преди 4 години

Поредната доза пропаганда и фейк, от *** Христова.

107

Анонимен

преди 4 години

69%+71%+27% а има и едни още 89% американци, че то се оказва че цял свят+луната са американци... ?! или пък нещо не е наред със статията или с "журналистиката"

106

Анонимен

преди 4 години

А не трябва ли Дания да плати на САЩ няколко милиарда, само и само САЩ да се съгласи да вземе Гренландия и да я напълни с ядрени ракети. Перфектна ядрена площадка е Гренландия, с минимален разход на жертви и то ескимоси, при ответен удар.Трябважда са луди гренландците да си дадат острова за такива цели.

105

ХХХ

преди 4 години

Въпрос на време е земята ни да бъде купена ......за това сме "верен съюзник на НАТО и ЕС" за това ни разоражиха ....да сме един *** .....една пионка ....едно нищо ....просто територия !

104

КуКлус

преди 4 години

Едно е ясно ...ракетите трябва да завалят ....всичко трябва да започне от начало ...света се напълни с хиляди милиардери ламтящи за власт и пари все едно че нямат ...това трябва да се разчисти ! Русия виновна Русия виновна ........аре бе Русия от кога и какво съществува и хАмерика от кога и какво ? От войните им на кредитната империя САЩ имат 200-300 годишна история аборигените .......иначе санкции раздавали м******* в* м***** както казваше Капитан Петко Войвода !

103

Анонимен

преди 4 години

Дано света оцелее за времето след Тръмп.Дано Войната не почне преди това.

102

Б.Б.

преди 4 години

Тоз пък тръгнал да купува Гренландия ! Продавам Родопите за 200-300 бона в кеш бат Тръмп за какво ти е Гренландия !? Така ли се прави бизнес като тебе лед да купуваш ? 300 бона в долари ги искам и Родопите са на Тръмп задния двор !

101

Василев

преди 4 години

САЩ притежават всички правителства със всички ресурси в света!!!За какво й е Гренландия???Тръмп пак се гаври , те си имат военна база на Гренландия, какво повече да искат!!!Спокойно, те отдавна притежават това, което вие си мислете че никога няма да го имат!Те притежават и вашите мозъци, защото те са зависими и неориентирани!!!Агент Хари Бишъп!ЦРУ!!!

100

Анонимен

преди 4 години

много дават, и 12 са много

99

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е най-големия провокатор-президент на Америка!Обича да командва и иска да е най-великия.

98

Анонимен

преди 4 години

Чичо Скрудж каза America great again, така че австралопитеците да се задействат,Щом главния австралопитек казва скачай, значи трябва да скачат.

97

Да

преди 4 години

Тия *** си мислят че Гренландия са вид вафли. Горките.

96

Анонимен

преди 4 години

До 129Клоун умрял,Тръмп не иска Дания,а територия на която датчаните с колонизатори!А кралица Маргарете ,да не господарката на света ,та Тръмп да е длъжен да й се яви на момента!