38

Анонимен

преди 4 години

До 32И в момета, в който спряха да стрелят в гръб по границите, до 97-а вече паднахме на 7 милиона ...

37

до до до до 25

преди 4 години

Нищо интересно - ако трябва да избирам между чист въздух в града и извън града, ще избера в града. А, ти.Което, разбира се, не означава, че не ща чист въздух навсякъде по света и у нас. И по всички земни кълбета. Да декларирам, за всеки случай. Да не би да бъда неправилно разбран. Пак.

36

Анонимен

преди 4 години

"без да произвеждаш замърсяване, което задавя планетата."Това зелените талибани са страшна работа. 80% от тока в световен мащаб идва от горива.

35

Анонимен

преди 4 години

До до до 25Тоест, в къщата ми да е чисто, а останалото не ме интересува. Интересна логика.

34

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че са глупост тези скутери. Нисък профил, малки гуми, от тук труден баланс и натраплива пречка за всички останали участници в движението. При тези градоустройствени планове са просто излишни. В България са проблем дори далеч по-надеждните велосипеди и каруци, а за елетрически скутери не може дори да се говори. Екологията е друга бира и дълга тема за дискусия.

33

Анонимен

преди 4 години

Чесни политици тряват като в нормалните държави!

32

до до 25

преди 4 години

Екото им е, че не замърсяват въздуха в градовете."Хора с опит" - доста такова едно понятие...някакси... как да ти кажа... не знам просто... Ти ако знаеш кажи.

31

Анонимен

преди 4 години

Запада нали направи велосипедни алеи навсякъде? Къде изчезнаха велосипедните им алеи?

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29А докато ги направят, викаш да ги газим? Закони трябват, както в нормалните държави.

29

Анонимен

преди 4 години

Българите трябва да се научат да живеят като западняци и да се направят нормални гладки тротоари и хората да си карат спокойно скутерите по тротоарите - в противен случай един шут в г*за и обратно в руската сфера на влияние.

28

Анонимен

преди 4 години

До до 25Не си прав, човече. От кой зор въобще се е появило това чудо. Велосипедите поне се карат обикновено от хора с опит, знаеш какво можеш да очакваш от тях и поне не замърсяват толкова при производството си. Нали държите на "еко-"? Какво му е екото на тротинетките? На батерии работят. Какво става с тези батерии след това. А докато се изработят? Поредната никому ненужна и вредна изгъзица.

27

сф

преди 4 години

В София, най- онеправдани са обикновените пешеходци. Тротоарите са кът и доколкото ги има по тях са нацвъкани автомобили, разхождат се песове и сеят отходни продукти, разни шанаджии продават върху шайга , това-онова, фучат велосипеди и сега за капак ще трябва да се пазим и от ел. тротинетките ?!? Не, бе хора - тротоарите са само за пешеходно придвижване !!!

26

Eкoтъп си 19

преди 4 години

Едно дете се ражда, както и друго. Но едното се е родило с недъзи, или може да ги придобие след 1,3,5...години! А другото е без проблем, вече 60, 70 та и повече години.Същото е и с техниката ей, ама нали си баровец, от тия дет yмиpaт прави

25

Анонимен

преди 4 години

Няма да се направи нищо. Нито ви етка, нито гражданска, данък, паспорт, преглед, екотакса, акциз (лукойл плосък данък не плащат). Няма ли стригане, няма и алеи, няма и правила. Няма да ги забранят, но няма и да построят алеи за да си струва. С това управление толкова.

24

Анонимен

преди 4 години

Това е голям бизнес. Тези машинки струват 25 цента на минута плащаш да се возиш, търкалят се навсякъде на обществена площ, фирмата няма никакви разходи за гаражи, вечер само ги сменят с нови заредени, а използванети прибират да се зареждат. Правят страхотни пари (и задръствания и хаос в уличното движение), плашането става по интернет през смартфон приложение, не могат да ги хванат колко печелят, колкото декларират - толкова плащат данъци.

23

до 25

преди 4 години

Мисля, че липсата на отражатели лесно може да се попълни. А, каква е разликата при смяна на посоката между велосипеда и тротинетката!?И кой се "вре" тротитентките или водачите!?!?!?Айде, малко по-сериозно, моля.

22

до Енвайрънментъла

преди 4 години

Кое "голямо цивилизовано англосаксонско семейство на демократичните страни"!?!? Пиратите и корсарите дето разсипаха и ограбиха Либия, Сирия, Ирак, Афаганистан, ... ли!?

21

Анонимен

преди 4 години

До несведущ"Какъв е проблемът да се третират като велосипеди?"Голям. Нямат светоотразители, врат се навсякъде, рязко си променят посоката на движение и скоростта. Не са за пътното платно.

20

Анонимен

преди 4 години

Инвалидни колички за ***.

19

Екомен

преди 4 години

Да се забранят всякакви коли по стари от 5 години! Който е некадърен и беден да не може да спечели достатъчно за нова кола, да кара велосипед или тротинетка.