7

V

преди 4 години

Имали бизнеси които са развивали. Има нарко бизнеса ,политическия ,,бизнес,, И онези които прокурори и правителство остава да не плащат с години заплати , осигуровки и данъци като всички знаят че имат офшорни сметки .Например баневи ;) Тези бизнеси не просто се развиват ,ами развиват офшорното банкиране по света.С помоща на герб и прокурора които ги оставят с години да рошат честния бизнес с нелоялна конкуренция .Като сложим и дебелолилието .КЪВ Е СМИСЪЛА ДА СЕ БАЧКА ???

6

Анонимен

преди 4 години

"Трябва да се насърчава развитието на човек и той да знае, че образованието и допълнителната квалификация ще се отрази положително на възнаграждението му."А СПОРЕД АКАДЕМИЦИТЕ В БАН ТРЯБВА ДА СЕ НАСЪРЧАВА САМО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО НА ФЕОДАЛНИТЕ СТАРЦИ, ЗАРАДИ ТЕХНИТЕ СПОМЕНИ И ИЗМИСЛИЦИ ОТ СОЦИАЛИЗМА.

5

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Другаря Нейков прозря същността на капитализма само 30 години след неговото начало в България. Направо откри топлата вода. Е няма по тъпо нещо от социалистическия продукт.

4

Икономов

преди 4 години

Така е. Плановата икономика, обратното, води до еднакви минимални доходи за всички. По този начин, макар че всички хора са бедни, то те не са нещастни, защото никой не е по-богат от тях! Освен нашите членове и членки, разбира се, но дори и те не са по-богати от обикновените хора с пари. Само с привилегии. А това е добре, защото стимулира у хората уважение към нашите членове и членки.

3

Анонимен

преди 4 години

Отвратителен тип!!!

2

да бя

преди 4 години

Това ако е пазарна икономика,аз съм извънземен.Един обществен поръчкар и концесионер потупван от държавното ракововодство не може да се състезава с обикновен предприемач,решил да прави бизнес със заем.

1

Анонимен

преди 4 години

Елате в Рударци да му видите палата на разслоения! Че чак минетална вода си прекара в двора! Гнусна твар!