29

Анонимен

преди 4 години

Женския Близнашки .Получават власт от Бойко и предават БСП.

28

Таня

преди 4 години

Мая, много си нагла. Толкова бързо ли си промени"идеите" та сега бълваш п/в съидейниците си. Забрави ли как лаеше от трибуната на НС. От коя партия беше депутаткаНе вярвам на такива ренегатикао теб

27

Анонимен

преди 4 години

Ако е ни ко га комунист на влас земете си го маанете Боцко. Че с тая червена книжка боде очите.

26

Анонимен

преди 4 години

Не си прав бай Иване .Дайнов ,Костов и много други претърпяха операция на лятото полукълбо следствие им остана само дясното ....

25

до 23

преди 4 години

Абе те се печатат повече бюлетини, ама не 500 000. Не ли? А иначе Майчето се продаде на Боко. Тва е.

24

бай Иван

преди 4 години

Поредният комунистически трик на Мая "Кречеталото". Уж са дистанцирани Мая и БСП,за да заблудят останалите и да гласуват за нея.Да,ама не.Номер не прайдьот .Ни ко га вече комунист на власт.Ядохме им попарата толкова време. Комунистите не подлежат на интеграция ,защото чипът им се е срастнал в лявото полукълбо и не подлежи на оперативна интервенция!

23

Анонимен

преди 4 години

Е, па плашило е? Ако ми каже "бау" ще се насмета.Не знам как тя преживява това което вижда в огледалото? Иначе още с Костинбродската афера трябваше да е политически труп. Знае много добре, че на всеки избори се печатат повече бюлетини, защото служба ГРАО и Избирателната комисия винаги се дънят. И няма време или е много скъпо печатарските машини да се настроят за недостигащите бюлетини. 93 камери нали снимаха. Къде са бусовете с двойни дъна? А за"гражданския"фалит да не говоря. Да си шмекер в БГ.

22

Слави да внимава

преди 4 години

Аз мисля ,че дори бесепарите Няма да гласуват за нея :- някак излезна ,че Бойко я сложи омбутсман- някак излезна ,че тя и мъжа и ангелов и миков и мерджанов подляха вода на Нинова като и набутаха станишев на ес изборите в последния момент .групичката мини Герб в Бсп

21

Хора бдете

преди 4 години

Мая е поредния опит на комунистическата върхушка да завземе властта поне в София и започне кражбите и разграбването !

20

Анонимен

преди 4 години

Майче, Майче, ква БСП те е патила, ***! Не те харесват хората и това си го запиши на стената. КОЙ обяви, че одобрява Истанбулската конвенция? Ами българите на искат децата им сами да си определят пола. Анадъмо? Кой защити субсидиите да стана 1 лев. И по такъв начин даде рамо на Борисов и ДПС? Сега не реви със сълзи и сополи, ами да беше мислила какво говориш.

19

Анонимен

преди 4 години

Манолова се е взела много насериозно. Вярва си че е алтернатива. Слънцето и жегата действат на хората по различен начин. Стой си на сянка и не ни занимавай с амбициите си.

18

Мая Костинбродска

преди 4 години

Стига с тая Мая - знаем, че ще кандидатства за кмет и ще изгуби !

17

Анонимен

преди 4 години

Радев,Манолова без БСП са кръгли нули .

16

Анонимен

преди 4 години

Като е нелицеприятна, поне да си върши съвестно работата.

15

Мачо

преди 4 години

До Не ми я хвалете тая!: Блажени са вярващите. Все още има "наивници" ,които "вярват",че Костинбродската афера е измислена. Тия вярващи са замесени от седесаро-герберско ликвидационно брашно с преобладаващ тъмно син цвят.Казвам това ,защото съвсем скоро пак се прегърнаха и се надяват да продължат ликвидацията на България. Ако им позволим ,разбира се и не ги пратим със страхотен шут пак на сметището ,където бяха и където им е мястото.

14

asd

преди 4 години

Беше ясно, че с тази длъжност ни замазват очите, че Мая е претърпяла дълбок вътрешен катарзис (както каза Станишев за Пеевски). Народа трябва да лапне кукичката и да я избере на някоя мажоритарноизбираема длъжност - я кмет, я президент. Зависи до къдещ е й докарат рейтинга с този омбудсманска псевдодейност.

13

Анонимен

преди 4 години

Мая Избе'Галева само си прави реклама.Помним я как крякаше от трибуната на парламента.И всичко друго помним.Мая=Корнелия.Никаква разлика.

12

Ъъъъ

преди 4 години

Футболните наркопрезиденти и те като почнат с тия лафове-някой много се страхува нашия отбор да не върви напред и да побеждава..И после ги гледаме-Вадуц,Мадуц,Косово, Кипър и прочие им скъскват шушоните..Та ся и тая-страхували се от нея?!?! За какво-пак ли ще печата фалшиви бюлетини? Нещо смислено ли е направила, някой защитила ли е или какво, та да се страхува някой от нея? Нейния електорат е вече на 70 г. и едва ли борави с компютри,та да й чете глупостите и да й вярва..

11

321

преди 4 години

Всичко е театър. Сега ще го играе непослушната социалистка, за да опита да спечели някой друг глас.

10

Не ми я хвалете тая!

преди 4 години

Най-голямата изборна измама в новата ни история бе Костинбродската афера и ММанолова беше главно действащо лице в нея. Главният и съучастник - НБареков отиде да става милионер в Брюксел и изостави българските превозвачи в труден за тях момент. Все пак други плащаха повече. ММ пък сключи сделка за синекурна длъжност като омбудсман. Последствията от Костинброд бяха година и половина протести, и задръжка в общественото и икономическото ни развитие