64

Хахахааааа.

преди 4 години

Тая Нинова на доктор ли се прави вече...?ТАМ на ***-20, са като в *** комплексите.ВРЕЩЯТ ЗА ВСЯКО НЕЩО!

63

До Един от Юг

преди 4 години

Абе ,че е *** тя е на снимката ъма тя имунизирана пък и кой луд да даде пара за това недоразумение!!!

62

Тъй, де!

преди 4 години

Другарката Нинова да не забравя, че Борисов е бил футболист 1 на България.

61

Анонимен

преди 4 години

Оставка на гербавите мошеници!

60

Анонимен

преди 4 години

Сега покрай тия ужким образцови свинекомплекси. Страдат и обикновенните хора с по едно две животни.

59

Анонимен

преди 4 години

Вината за чумата е точно от тия червени активисти. Правеха пропаганда за бърз и лек начин за печалба с комплексите за индустриялно отглеждане на прасета. Защото на СССР му трябва мръвка и консерви "русенско варено". Като изхранването го правеха с отпадна храна смески с хормони и прасето за 3 месеца 100 кил.

58

Един от Юг

преди 4 години

Това на снимката Курнелата ли е?

57

Нищо ново

преди 4 години

До Василев: Чети и ще научиш, а тогава пиши че нищо не може да се направи.Можеш да започнеш произведението на другаря Ленин "Что делать".

56

Анонимен

преди 4 години

Пуши му се ама освелението не е като в кофовете в ..

55

Нищо ново

преди 4 години

До Тонката: И ти си бил с тях, но разликата между "червените другарчета", както ги наричаш, и гербаджийските т'ролове като теб, е че те виждат, че в България има 23% на прага на бедност, а такива като теб това просто не ги интересува. Социалната политика е задължение на управляващите, не на опозицията. А на гербаджиите само ако им споменат за социална политика и ревват"Популизъм". За това ги бива, това могат.

54

Василев

преди 4 години

До Какво да се прави?Как ще ограничиш хората, животните и насекомите да пътуват и да летят!!!Агент Клара Дарбишър!ЦРУ!!!

53

Какво да се прави?

преди 4 години

До Василев: Какво може да се направи? Много можеше да се направи и още може. Можеше да се ограничи заразата, но за това се иска акъл и организация. А който ги няма, ликвидира поголовно, всичко под ножа.

52

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 58: "Дрогарете" ли ще разпределят парите от ЕС? Както винаги ще ги изпапат гербаджийските далавераджии. Поне да свършат и нещо полезно за спиране на епидемията. Сигурно и на Бойко му е ясно, че ако в цяла България хората по селата си изколят прасетата нищо добро не го чака на изборите. Ще л'ъже и ще маже както винаги, но дали ще му повярва някой?

51

Василев

преди 4 години

И какво може да се направи чумата по прасетата???Хората са го измислили и са го проиграли и то в по-напреднали страни, всичко под ножа и стартиране наново отрасъла!Всеки реве, е б.ати и държавата, опозицията мрънка, селяните мрънкат, и Славуцата мрънка, всеки мрънка в тази държава!!!Добър вечер мрънкащи селяни!!!Бати Бойко ще ви изплющи зад вратовете, селяни прости!ГЕРБ ще се пречисти от селяните прости и корумпираните мушмороци, и пак ще бъдем номер едно и ще теглим държавата!Гослинг!ЦРУ!

50

Бибитко

преди 4 години

Приоритети *** Нинова, приоритети! Аз сеинско не ям, ама от футболистите имам далавера, понежв един фармацефт знаеш ли колко дрога обрабитва в Разград, а е силно мой човек и трябва да му се угоди! Ще се занимавам аз с чумите на прасетата...

49

Анонимен

преди 4 години

Бойко си работи, и на теб ли е дава отчет.Има си кметове, експерти ,които никога не се осмеляват да предприемат нещо на своя отговорност .Все някой да им нареди по телефона .Вие не разбрахте ли ,че не е само Бойко в България а и на този свят.

48

Анонимен

преди 4 години

те там прасета не ядат за това, Борисов сигурно вече тайно е приел исляма!

47

Анонимен

преди 4 години

Ура,от ЕС ни подпомагат с 2.5 млн евро за чумата.Да почнем да си ги разпределяме,дрогаре!

46

V

преди 4 години

Тва на снимката ,,примиерът,, ли е ? Щото гледам пак мързелува и мисли - Колко ли ще спестя този месец от лежане на държавната ясла ?

45

Анонимен

преди 4 години

Като мине чумата ще си купя прасе и ще го кръстя Биби! А по Коледа .....