62

доволен селянин

преди 4 години

карам с 80 а ме задмина един с 240след симитли срещу черниче има една права отсечка

61

До:62

преди 4 години

И ми казваш, че на абсолютно всяка табела 60 км/ч по междуградски път спазваш ограничението!!!!

60

Анонимен

преди 4 години

Пак да повторя, че тук мнооого затегнаха цензурата. Дължи се на синдрoма "keлeш".

59

Анонимен

преди 4 години

Дължи се на синдрома "*** мамин".

58

До 60 ТИР

преди 4 години

Имаш ли 18 години?

57

ТИР

преди 4 години

Звучи нелепо, когато някой, който има спортна кола или мотор-пистарка, каже - Аз иначе си карам бавно и спазвам всички правила. Това дето го карам, е ей така за престиж. Не уважаеми, тази машина си я взел за да караш екстремно и в нарушение на всякакви правила ! Като искаш просто да се фукаш си вземи престижна лимузина или чопър !

56

Анонимен

преди 4 години

Ние с автомобилите сме толерантни към мотористите в задачата се пита а мотористите толерантнили са на пътя. Има и толерантни но те са малцинство повечето са без нито една гънка в мозъчната си *** карат като първобитни без да спазват ограничения закон и правилник. Затова дават много жертви всяко лято. Пистовите мотори трябва да се забранят те са за писти не за пътя.

55

D:

преди 4 години

Дължи се на *** им глави !

54

anon

преди 4 години

каква дълга статия ... а отговора е много ***- спазвайте законите бе хора и карайте все едно карате коли - спазвайте дистанция и ограниченията на скороста, не се мушкайте между другите мпс-та и имайте подходящата екипировка... и всичко ще си дойде на мястото...

53

реалист

преди 4 години

Пазете моториста, че сам не може. Няма по нахални и нагли на пътя от тях.

52

Пешеходец

преди 4 години

Мотористите са виновни... не, шофьорите.... не, не мотористите... не шофьорите ...Обяснения от идЕоти за идЕоти . Тоя обвинения могат да продължат векове. А е толкова просто - Този който нарушава правилата за движение - Не използва мигачи, кара с превишена скорост , прави рискови изпреварвания .... ТОЙ Е ВИНОВЕН . Без значение дали кара мотор , кола , камион или инвалидна количка . Вината е ЛИЧНА а не на групата водачи на МПС каращи подобно возило като кре*тена причинил катастрофата .

51

Анонимен

преди 4 години

"Поне трябва да има 5-10 метра спирачен път, за да се реагира адекватно според ситуацията, ако автомобилът внезапно спре", допълва д-р Цеков."--------------------------ДоФторе, имаш ли представа при 50км/ч, колко метра изминава мотора ти за 1 сек? С твоите 5-10 м, какво ли ще направиш? Отделно, имаш ли представа какво е това понятие "спирачен път" и колко е дълъг той при 50км/ч?Явно са налице пропуски в образованието, но има предаване "Science of stupid" - ограмоти се моля!

50

София ДМ

преди 4 години

Истината е, че всяка група има гнили ябълки. Тук статистически погледнато да повече мотористи претърпяват ПТП-та, но когато има 4000 мотористи (пример) и 400 000 автомобилисти (пример) някак е тъпо да се вадят изводи кой е прав и кой е крив. От началото на годината до сега избягвам поне 4 катастрофи, защото карам отговорно и не се състезавам с никой.

49

От Варна

преди 4 години

Преди не повече от седмица към 12-1 нощес се чува чува голямо охкане... 20 Мин охка някой та не спира. Стана ми интересно и излязох на балкона да видя и познай. Облегнал се наш моторист опрян на дървото и охка, мотора разпилян на булеварда с изтекли течности.. кажи ми как така катастрофира сам на булеварда. Всяка вечер ги чувам как се пънат... Живи донори! Като искат да се пуснат да ходят на магистралите, не е населените места!

48

Минаващ

преди 4 години

Моторист и мутра дълго не живее.Природата си знае работата.

47

Анонимен

преди 4 години

В другите държави болшинството мотори са нови и градски, а у нас са стари и пистови. Наскоро мой познат си купи мотор с над 100 коня, а моята кола е под това. Ако не се пребие е добре.Ако се движиш с 80-90 с кола , а той с над 200 км. и да искаш не можеш да му дадеш предимство, защото моториста се появява внезапно в ляво, а често и в дясно от тебе.

46

Анонимен

преди 4 години

Мотористите - донори, автомобилистите - убийци... това е.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Много ме кефи как си показваш колко е ниско твоето ниво и колко си *** :D.Защо трябва да му падаш на неговото ниво?

44

Анонимен

преди 4 години

Големият проблем е в пълната липса на контрола на пътя за спазването на правилата, а мотористите не ги спазват по много опасен начин. Опасен за всички останали на пътя.

43

Анонимен

преди 4 години

Както съм казал - мотористите - донори, а автомобилистите - УБИЙЦИ.Моторист ако загине - обикновенно никой друг не загива, а автомобилистите убиват всеки ден.