60

Анонимен

преди 4 години

ББ е катастрофа за БГ. Това е реалността.

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 75Ти не си наивник само си един ***,нищо друго...нали знаеш кога излизат доносите ,когато паднеш от власт,до 89 г.кой смееше да каже нещо против бай Тошо?Борисов е копие на бай Тошо -същият селски тарикат ако беше малко държавник за 10 г.на власт поне щяхме да минем едно място напред във всички международни СРАМНИ статистики..Той не е водач ,не е и визионер ,защото народите излизат от войни и за 3-4 г. се вдигат на крака а твоят вожд освен като добър шофъор никакви качества не

58

Цирк ГЕРБ

преди 4 години

Цирк ГЕРБ продължава с платени резултати от проучвания.

57

Анонимен

преди 4 години

Вълшебник!От всичко разбира по малко и от нищо по-съществено.

56

Анонимен

преди 4 години

Толкова опоненти,а никой не извади досега някое документче, някое доносче за него?Срам,товарищи!Класовия враг още диша,раздайте се за последен бой...

55

членска книШка

преди 4 години

Най обичам дрогарете от бкп,които останаха верни на партията,

54

Анонимен

преди 4 години

Най обичаме дрогарете от БСП, ама не гласуваме за тях,щото едно е обич, а друго акъл!Кога са на власт,на никой не му е до остроумия.

53

Анонимен

преди 4 години

Болен от нарцисизъм и ставащ безумно агресивен,ако не го признаят за черешката на еволюцияте.Пречи и на себе си и на околните.

52

Анонимен

преди 4 години

Всеки клоун се радва на голямо внимание щом е в шоуто.Но извън него си един самотник,които копнее за внимание,но уви,всички си мислят че той е щастливец и го пренебрегват,а много и го порицават за ролите му.

51

Патилан

преди 4 години

Без ДПС Тиквуня отдавна щеше да иде в небитието! Затова целува *** на Доганя и му подарява милиони!

50

Хм

преди 4 години

До дежурните пишещи:Престанете да ревете! Така както се оплаквате сядате в скъпите си коли и не ви пука за никого и за нищо. Тъй наречените леви, а според мен националсоциалисти са ясни.Обаче, тъй наречената градска десница съвсем се оплетоха: ужким са десни, а под строй и контролирано гласуваха за Радев, членове са на ЕНП, а техният представител единствен гласува срещу кандидата на ЕНП. Миш-маш, определете се вече, иначе за ваша изненада ще се аут от политика в България.

49

Градски тарикат

преди 4 години

Типична муцуна на селски тарикат

48

Анонимен

преди 4 години

Какво да кажа , този човек,заедно с Доган се оказаха такива лисици ? Вярвате ли в тези платени поръчкови проучвания ,залъгват хората за да му поддържат рейтинга. Хората по улиците ,спирките в общественият превоз го псуват и проклинат заради сиромашията си ,децата ни бягат и не искат да чуят да се връщат тези ни залъгват.....

47

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯ

преди 4 години

НАРУШАВАТЕ БОЖИЯТА ЗАПОВЕД КОЯТО Е НЕ ЛЪЖИ, ЩЕ СИ ПОЛУЧЕТЕ НАКАЗАНИЕТООО ЗАПОМНЕТЕЕЕЕ, НИКОЙ НЕ ИСКА ТИКВАТААА А ВИЕ КАЗВАТЕ ОБРАТНОТО ТОВА Е ЛЪЖА ЗА КОЯТО ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ НАКАЗАНИЕТО, ГОСПОД БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯЯЯЯ ЗАПОМНЕТЕЕЕ

46

СЕРСЕМИН

преди 4 години

Аз съм *** и вие сте прости затова се разбираме

45

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов е ЧОВЕК.Не злобар и про стак като Путин и не куха лейка като тези отляво.Затова вдъхва доверие на хората.

44

Лз

преди 4 години

Мисля, че на това може да вярва само Борисов

43

Анонимен

преди 4 години

Лелеее, колко си неграмотен! Типичен гласоподавател на хунтата Гроб, кух като празна лейка!

42

Герой е Борисов

преди 4 години

Това не е новина! Току що миналите избори също потвърдиха, че Борисов е най-харесвания политик в България. Винаги ще пребива червените. Как го наричат и клеветят червените *** - изобщо не ги отразява българина! Нали и те трябва да изкарат по някоя рубла, нека пишат! Ама нескопосани и бездарни сте бе гуеда- като селски бекове!

41

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ, Атака и НФСБ бяха с най-голям спад на евроизборите. За Атака и НФСБ е нормално, но ГЕРБ са европейска партия и е провал. ДПС също разгроми ВМРО с 3 пъти повече гласове. За съветници и евродепутати решават гласовете на семействата и родата докато за кметове са мажоритарни и битката ще е между най-големите или етнически партии ГЕРБ и ДПС и още сега има коалиция ГЕРБ-ДПС и Пеевски крепи и помага на ГЕРБ, защото патриотите спадат.