78

твърде вероятно е!

преди 4 години

До Ала-БалаДа има случайно някаква роднинска връзка с Никола Гешемв-Директора на полицията?

77

Ала-Бала

преди 4 години

Това протежето на Цветано. Цялата правна система е заето от негови протежета. Цветанов го няма, но Цветановщината е навсякъде.

76

Лисан

преди 4 години

Този ще надмине трите прасета Боци, Шиши и Цаци по ***, помнете ми думата!

75

читател

преди 4 години

<Завършва висше юридическо образование вАкадемията на МВР">Академията на МВР</a> през 1994г. След дипломирането си работи като оперативен работник в структурите на МВР,>Милиционерите тотално завземат юридическите структури.Те са удобни, изпълнителни и не мислят, защото нямат с какво.

74

ПроСоТо

преди 4 години

я да видим дали тоя път ще мине....Та:-Вие какво очаквате?..Затънала до шия в престъпления,далавери,скандали и оставки Шайка,да си пробута някой незнаен за Г.П.?!..оооо! Жестоко се лъжете!!!..-ЕДИНСТВЕНО шефа на гробарската "Ч.К." е подходящ,никой друг!И да,дори и да стане Главен Прокурор Кьовеши,не залагайте много!Невероятната мутринщина ,НЕПОЗНАТА до сега в българската история,се е бетонирала здраво....И НИЕ сме главните ВИНОВНИЦИ за това!!!!

73

Анонимен

преди 4 години

и какво стана с ктб ,като е бил водещ прокурор-нищо,ни откриха парите,ни ги върнаха-явно това е постижението за което сега го избират,ако успее да замете още един такъв обир,ще е на някой остров карибски до края на живота си(негов си остров разбира се)

72

българин

преди 4 години

Това си е лицемерие от страна на Цацаров с тази "номинация"! Без коментар повече!

71

Анонимен

преди 4 години

Октомври бягайте пак за гъби! Ама тоя път направо мухоморки ще берете.

70

Анонимен

преди 4 години

Едно време покойният Хачо Бояджиев казваше : Хванете една ***-й-му-на от улицата и я показвайте всяка вече по новините и тя ще стане звезда ...Борисов го е чул и го спазва и затова се появява през час по телевизията....

69

Анонимен

преди 4 години

Едно време покойният Хачо Бояджиев казваше : Хванете една *** и я показвайте всяка вече по новините и тя ще стане звезда......Борисов го е чул !

68

Нали

преди 4 години

Абе сложете милиончева за прокурор, ще улесни усвояването на мангизи в офшорни сметки.

67

Б.Б.

преди 4 години

И МАГАРЕ ДА СЛОЖА И НЕГО ЩЕ ИЗБЕРАТ !

66

УЖАС

преди 4 години

Прокуратурата се избира от ДПС, а съда от БСП. Това е договорка от дълго време. Юрист, който си позволява да прави системни недоказани и непроверени внушения по национални медии, би следвало да из изхвърли дипломата в кофата. Очевидно, факторите вече тотално се подиграват с хората и назначават вкякакъв "матрял", стига да е послушен.Българската съдебна система стигна дъното и вече сериозно рови надолу.

65

Анонимен

преди 4 години

Баце го рекламираше чрез подчинените си медии, където Гешев уж случайно влизаше в новините през последните месеци и накрая както се очакваше се оказа новият му личен главен прокурор.

64

Анонимен

преди 4 години

Егати пародията на държава.

63

Анонимен

преди 4 години

E очакваше се, Тиквата от 6 месеца го изкарва пред медиите.

62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51 с ракиитеСтига ревахте и плюхте по обикновения българин, хейтъри с хейтъри!700-800 000 държавен апарат, като най-много са в София!Всичките приближени до властта и техните рода!!!На тях реви, не на пенсионерите, децата и 300 000 работещи българи на територията.

61

Анонимен

преди 4 години

продължава овладяването на съдебната власт от страна на хидроинженера, мастития бизнесмен и пожарникарчето. скоро ще бъдат недосегаеми и несменяеми.

60

Анонимен

преди 4 години

Който е сравнително млад да се евакуира!Ще дочакаме правова държава кога цъфнат налъмите!

59

Анонимен

преди 4 години

ТОЙ си го избра: слушка и изпълнява.Боклучава държава!!!