11

Анонимен

преди 4 години

Крадене, крадене, крадене... А после заслужен отдих с много пари. Е, има малко и за адвокатите.

10

Един

преди 4 години

Драги ми Смeхуркo,Седнах да ти пиша, та да се посмееш. То за смях е зная, но аз си изпатих. 30 години вече "демокрация" градиме. Уж населението пада, пък администрацията расте, "за да отговори на растящата нужда на населението". И колкото по-високо е една калинкa в йерархията, толкова по-малко нужда има да ходи на работа. Пък заплатата си тече, там грижи няма. Накрая ще остане само администрация и циг..., пардон - швeди. Твой приятел вечен,Пaтилан сърдечен!

9

Анонимен

преди 4 години

малко ми се виждат 23 директора само. увеличете ги на 53, броя на дупетатите също трябва да се увеличи, понеже сме стабилни и ни трябва още повече стабилност.

8

джо

преди 4 години

БАЙ Евстати, къде другаде да ги настаним НАШИТЕ хора. Ами нали точно там е най - голямата лапачка. В тази организация дори чистачките са приближени на ГЕРБ. Това е устройството в нашата "Европейска" държава.Сега ще махнем някой служител и после ще назначим други от родовата квота. Обзалагам се ,че поне 20% там са в прикрити роднински връзки.

7

Анонимен

преди 4 години

В ДФЗ трябва атомна бонба да падне май иначе управия нема

6

вампириte

преди 4 години

В нормална държава с нашите размери и население, 23 директора би имало в цялата администрация , а не само в едни министерство ..... Смятай за какви нагли *** иде реч........ Не стига, че са на директорски заплати от няколко хиляди лева, ами и грабят с пълна шепа фондовете !!!!!!!!!!

5

Ф.С.В.

преди 4 години

Ами нормално е да са в СТРЕС! всеки крадец като го хванат изпада в стрес- после се успокоява и казва важно - Нека да не пречим на разследването (почваме да пречим) има Съд той ще реши -Моля Ви нищо немога да кажа )) И така крадечковците си мълчат за да ги спасят всички ! това е БГ -пародия на държава !

4

Иванчо+Марийка

преди 4 години

Е каква е тая лудница 23 директора ?!

3

ostavime

преди 4 години

До Бай ЕвстатиТова са директори на дирекции. Нормално е. Има 1500 + служители. Дали според тебе 1 директор е достатъчен?

2

Анонимен

преди 4 години

10 милиона откраднати пари по тази програма само, сметнете сами по останалите програми и програмки, ремонти и ремонтчета колко още пари са откраднати. лапайте мухи и търпете още да ви крадат. после внуците и пра-внуците ви ще връщат тези откраднати пари, а някои ще си живеят по яхти, в собствени хотели и луксозни имения по целия свят.

1

Бай Евстати

преди 4 години

23 директора !?!?!?!за кво са 23-матрябва 1 директор и 1 заместващ МАКСза какво се плаща на останалите 21за да почиват ли ?