25

Анонимен

преди 4 години

До Лошотия в които земетресенията не се предизвикват от голи жени

24

Гледна точка

преди 4 години

Готови ли ви са холограмите за идването на вашиО ?Ако си запознат с квантовата физика, ще знаеш, че това не са холограми, а друго трептене на материята. Те с това ви облъчват:"всичко е измислица".

23

Лошо

преди 4 години

Кой страни са "нормални"според САЩ!?тези който са марионетни,продажни и слаби ли?за съжаление Ния сме "нормална"колония.

22

Пак ли

преди 4 години

Тоя надут пуяк да спре да ни приказва глупости,че на хората по земята им писна от САЩ и техните престъпления.

21

Анонимен

преди 4 години

Целия цивилизован свят осъжда янките като агресорите с варварското си поведение. Тове което прави Иран е достойни защото за разлика от ЕС не се дуппи на самозабравилите се зионисти. Войната се задава, войната ще се разрастне в глобана и ще сложи край на юдея и неговото гнезденце хамерика завинаги.

20

****

преди 4 години

Ами вие кои сте,че да държите сметка кой как се държи.Те не са тръгнали като вас да плашат света,и да правят бази където им скимне.

19

киномана

преди 4 години

Готови ли ви са холограмите за идването на вашиО ?Айде че нещо много го бавите а това за пърженето си прав какъв сеир ще гледаме !!!!!

18

Гледна точка

преди 4 години

Някои ще потънат в глобализЪма *** така здраво, а най добре се смее този който се смее последен и това няма да са глобалистите !!!Подготвят ва с декорите на Холивуд за Луната! Ако си гледал серияла "Under the Doom" бързо ще схваниш, макар да се съмнявам дали това вече е възможно.Някой ще се пържи!

17

Начков

преди 4 години

Някои ще потънат в глобализЪма *** така здраво, а най добре се смее този който се смее последен и това няма да са глобалистите !!!

16

Гледна точка

преди 4 години

Винаги съм се чудил дали краварските нагляри осъзнават собствената си психопатия или наистина си вярватМного удобно, нали краварите!!?? Всъщност е вашият любимец, лакеят на жужанка, похотливият развратен клоун Тръмп.

15

Гледна точка

преди 4 години

Глобализацията е неизбежен ход на събитията, неизбежен! И който колкото повече се съпротивлява толкова по-навътре му влиза!

14

Анонимен

преди 4 години

ФАЩСКА МУ РАБОТА..

13

НАТО ВЪН

преди 4 години

Винаги съм се чудил дали краварските нагляри осъзнават собствената си психопатия или наистина си вярват ?Кога ФАЩ ще се цивилизова и остави примитивните си методи за водене на политика чрез агресии ,терор и пропаганда ???

12

времето времето

преди 4 години

Ти остави това, но защо ми режеш че съм писал "***" ясно ?!Ти защо си го пишеш а моето режеш ?

11

Анонимен

преди 4 години

Абе, остана ли в света някой, който все още не е разбрал коя е държавата служеща си със заплахи за да живее на гърба на останалите.

10

MaйMyнaтa

преди 4 години

До времето...Ти на мен, не можеш да эадаваш въпроси. Защото, не энаеш кой съм. Ясно!?

9

времето времето

преди 4 години

до 7 маймунатаМного интересен коментар но никой няма да ти го разбере.Я им пиши след като ги вкарат в "правия" път или от едните или от другите, какво ще стане след глобализЪма знаеш ли а вие така го чакате а така ще се изненадате ?????!!!!!

8

Любопитен

преди 4 години

А кога ли САЩ ще започнат да се държат като нормална държава?Май чак като спукат гумите...

7

Анонимен

преди 4 години

Ето изречение, ярко демонстриращо пиндостанската логика:САЩ са готови да започнат преговори по широк набор от въпроси без да поставят никакви условия, но към момента няма никакви знаци показващи готовността на Иран да промени цялостно посоката в която отива страната.Уж не поставят никакви условия, но чакат знаци, показващи готовността на Иран да промени цялостно посоката, в която отива.

6

MaйMyнaтa

преди 4 години

Всички ще вляэат в правия път, неэависимо дали САЩ или СССР ще ги насочи