20

хубава

преди 4 години

Атака е да изгорят сградата и сървърите. Това че всеки мое да тегли данни е българска работа. Абе най големите айти специалисти работели в бг, майко, маййкоо

19

Анонимен

преди 4 години

На какво основание твърдят,че туй е атака като всяка една атака може да се проследи особено тези от кутия до кутия и крайна кутия по сигнали и обработка на сигнала как изпратен-получен по връзки от център до център за обработки и запис,че съхраняван за време,туй да не е хакера излязъл от храсталака и атакувал субекта,че още в бързината не разбрал кой го хакнал и за какво по главата,но се оправдавал с бележка,че хакер бил понеже му отнесъл книжата,но кои истинските от сейфа или или подобни на тях

18

aa1830

преди 4 години

Това не беше опит Дончев, а клатене много яко! Толкова че още не знаете откъде ви е влязъл! *** ***!

17

чичо Гошо

преди 4 години

Имате ли си някаква представа какво клатене ви чака след като паднете от власт?

16

Правителството

преди 4 години

Ви е умствено изостанало. Този на снимката също.

15

Анонимен

преди 4 години

Ха ха ха, киберсигурността е безкрайно състезание. В това състезание, държавата отделя 5 млн. лв. докато други държави отделят десетки и стотици милиарди, сами си отговорете на въпроса - сред печелившите ли сме и въобще ще бъдем ли, когато държавата отдели от парите ни, не 5, а 15 млн.?Но още по-абсурдното в случая е изявлението на уникалния ни премиер, че на такива умници като Кристиян трябва да се плаща повече, та да не ровят където не трябва. А защо ни е наказателен кодекс, а Бойко?

14

бг

преди 4 години

Напълно съм съгласен в Дончев ,че това е опит за разклащане на властта.И причината е много прозачна -да се осуети сделката за Ф16 .В тази задача бе мобилизиран целия ресурс на руското разузнаване дори с риск да се разкрият всички решетничета и щирлици в народното събрание.

13

Анонимен

преди 4 години

Генерала известен сред народа като способния, а сред езиковедите като полиглота Бо, владеещияят десет езика сред които източно банкянски и централно банкянски, е непоклатим и стабилен. Дето се вика, както коч на лед..

12

баба мара

преди 4 години

не приказваите а вземете мерки банки нотариуси сега ще видите 20 годишнияттерорист какви бели ще довлече на българите полиция прокуратура всичко трябвада е нащрек

11

Анонимен

преди 4 години

Стархуват се, че политическите противници незаслужено и несправедливо ще ги вкарат в затвора за дребни нарушения. Затова всеки диктатор не иска да слиза от власт и желае докрай да не влиза в затвора заради несправедливите опозиционери.

10

Абдал

преди 4 години

Тя се е заклатила отдавна като Кочово мъ.е . Друг е въпроса ,че искат още да смучат като кърлежи ,но поне кърлежа като се наяде се откача ,па тоя няма надяждане.

9

Анонимен

преди 4 години

Този господин в началото на политическата си кариера говореше доста смислено. Жалко че с годините достигна до този полет на мисълта, жалко. А лично на мен ми бе симпатичен. Жив и здрав г-н Дончев, дано по-скоро се осъзнаете и събудите от розовия сън. Че атаката срещу НАП не е игра е ясно, но чак опит за разклащане на властта, айде нема нужда. Сменете си фирмата, която Ви облужва сигурността и току виж спрели да Ви клатят откъм НАП.

8

Анонимен

преди 4 години

В първите дни на власт започнаха да снимат от въздуха луксозни къщи и уж да въвеждат "Данък богатство", който веднага замениха с "Данък колиба".

7

Анонимен

преди 4 години

Тея много ги е страх власта да не се разклати. Ами 100 години ли искате да сте на власт, харесва ви, но по голямата част от народа не ви харесва това е истината. Десет години пропиляни за България - по беден народ, по болен, с по голема смвъртност само това е достатъчно за да си ходите, още корупцията, далаверите, апартаментите, и др.

6

Бау

преди 4 години

Извънземните са го организирали, помагат и тайфа рептили!

5

V

преди 4 години

Това което става в нап показва че има огромна корупциия при назначенията на ,,кадри,, Кетапа не трябва да определя човека защото дваисет годишни без виш кетап ще пробияват системата на нацистите от герб и тяхната виша раса с незнам си кви кетапи ,ама без никакви резултати . Назначени или чрез купрупция или по гербераския принцип на връзките и кетапите .Двадесет годишните нямат кетапи ,как тъй са по добри тогава ???

4

odpo

преди 4 години

Моля покажете ми кой иска да разклати, клатещата се паянтова България... че не ми е ясно!!! Правителството достатъчно клати държавата, а ония от БСП ако ги върнете на власт в Б-я ще ме убедите че по-тЛъп народ от нас няма!

3

Анонимен

преди 4 години

Роди се нов девиз: "Клати се, но не пада!"

2

Анонимен

преди 4 години

Малкото човече с големите очи пак се е изтропало на метеното.

1

Анонимен

преди 4 години

Разклащане на властта?И каква е тази власт?Вредна за България отвсякъде.