7

Ванката

преди 4 години

Браво на лекарите! Имал е късмет да бъде в болница, иначе на 99% загива при белодробна емболия. Но пък, ако не е бил в болницата на работа нон-стоп, нямало е да получи емболията.И изводът е - или да не се претоварваме и стресираме, или да живеем в болница.

6

За съжаление

преди 4 години

Такава новина за обикновен човек, никога няма да прочетем...

5

До бай х

преди 4 години

Обикновенните хора имат този късмет ,ако кризата се случи в болница,както е в случая.Ако е бил на вилата си или на улицата,докато се разбере какво става и си е отишъл.

4

Boto

преди 4 години

И аз го играх почти същото преди години.Баща ми му става лошо. Звъня на 112 откъдето 15 минути ми обясняват, че не е нищо спешно нищо че не мога почти да намеря пулс и кръвно. Все пак пращат линейка, която идва след един час и лекаря и той така не може да намери. Факт е че той веднага реагира и ни закара в болница. Там едни кротки 50 минути докато го приемат отвън на носилка почти умрял.Абе едно към едно. И това в София. Я си представете баба Пенка от Павликени примерно.

3

Иван

преди 4 години

Браво на медиците! Евала!Единственото, което ми направи негативно впечатление е, че горкият човек преди това дни наред е работил без прекъсване, което може би е допринесло за състоянието му ... за съжаление всички ни мачкат и ни карат да работим извънредно за без пари ... може би е време да надигнем глави!

2

..

преди 4 години

Браво на медиците ни!Извинете за неудобния въпрос... това сериозна новина ли е? Медиците ни са си свършили работата...

1

бай х

преди 4 години

Всичко се случва като по филмите - ама за колеги обикновените хора нямат този късмет