15

Анонимен

преди 4 години

абе я дайте линк към тази лог файл. Той стана като Елдорадо - всички са го чували, но никой не го е виждал?

14

Мислеща

преди 4 години

Интересното е, че никоя от големите медии не публикува новото писмо на истинския хакер! Явно целта е всичко да се покрие и да се набеди някой удобен. Но с новите заплахи на хакера да предостави цялата информация на сървъри с достъп от всяка точка на света, скандалът вече става международен. budnaera/201903f/187-04.html

13

Анонимен

преди 4 години

Като разпродадоха всичко друго, стигнаха и до това, от което изобщо не разбират! Смешните калинки вече се превърнаха в напаст. А случката надмина и гениалните изпълнения на Цветанов!

12

Анонимен

преди 4 години

Информационно обслужване взима 34 МИЛИОНА за да пази данните от НАП. ЕТо вижда се как ги пази - данните от ГРАО за 2016 и 2019 и от ЦИК за 2019 игърмяха. Иначе като дойдат избори Мишо Константинов е голям специалист. Кой сега ще му потърси отговорност?

11

Анонимен

преди 4 години

Горанов всеки месец получава 490 000 лева "твърда" недекларирана в Сметна палата"заплата" от Домусчиев като консултант. ЯВно много разбира от футбол. Нарушението на финансовия министър е двойно - първо че не е декларирал дохода (а той не е малък) второ, че консултанските суми са като гражданските - веднъж на шест месеца, а той получава половин милион редовно всеки месец от Домусчиев.Чудно обаче защо никой не пише за това?

10

Анонимен

преди 4 години

А какво правим с истинските виновни, а именно министъра и служителите му? Пробойните в сигурността са огромни. Кой е виновен за това? Със сигурност не автора на една атака. Оставки нещо?

9

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден беше руснак. после стана Българин. да стане утре афганистанец.Тази работа напомня на убийството в Нови Хан, където онзи убил пет човек, посел търчал пет километра за да смени патлака, да убие жена от ревност,, да я дави, да се крие от полицията 10 дена - а то бил под носа им - и накрая в пристъп на съвест да се обеси и да им напише предсмъртно писмо.или с Вики Политова, чиито последни два репоратжа бяха с разследваща журналистика за имотите на властта но бързо намериха един ром...

8

Бау

преди 4 години

Иванчева 2 стана филма, според родните конспиратори :D

7

Анонимен

преди 4 години

Горанов изрече и чутовна глупост: Ако данъчните не предлагаха електронни услуги, нямаше да има теч на данни. Страхотна, напредничава мисъл. Да, то и ако нямаше земетресения Горанов щеше да си живее в собствения апартамент, ама

6

Анонимен

преди 4 години

До zeus А ти сигурен ли си в каквото и да било?Примерно, че въобще е имало атака.

5

Анонимен

преди 4 години

Младежът е хванат по един анонимен донос и по това че има един заключен файл с името Крис, който всеки може да промени на "Иван" ибли "Драган".. Когато е иззета компютъра от ГДБОП не са позволили на фирмата да запиши файловете по проектите с които работи младежа. ЯВен удар срещу фирмата от конкуренти и опит на държавата да намери удобен извършител, за да се прикрие факта, че сме разграден двор, а Информционно обслужване получаав 34 милиона на месец за пази базата данни на НАП и нищо не пази.

4

Анонимен

преди 4 години

Адвокатите споделиха шокиращи неща:Цялата ситуация беше абсурдно. Те търсят удобния. Разгледах логфайла. В него има кирилица на едно име и път до директория в майкрософтска система. Името отгоре е изписано на кирилица. Никой айти специалист не пише на кирилица. Той не ползва Уиндоус.Изрично е записано в протокола, че четири часа са се опитали да го убеждават, че той е извършил това. Казали са му, че ако не го направи, ще има последствия за него. И това без присъствието на адвокат.

3

Анонимен

преди 4 години

Много бързо го набедиха за хакер. Човекът е специалист по кибер-сигурност, досега винаги е показвал етика. Например предупредил е през 2017 МОН -и то на три пъти -че имат пробив в сигурността и те не са реагирали МЕСЕЦ, след което той е казал на Господари на ефира. Хакерите минават през няколко сървъра за да крият следите си, много от тях работят с Линукс именно за да няма следи. Младежът е тествал кибер-сигурността и е нормално да има следи. И как "спаха" 10 години и го хванаха за 12 часа?

2

Бау

преди 4 години

"бял хакер" беше преди да публикува данните и да се похвали в медиите ... Белите хакери отиват с миниатюрна част от данните във фирмата, показват ги и помагат да се отстрани проблема.

1

zeus

преди 4 години

А сигурни ли сте, че той е виновен, или както казва Гьобелс: Една лъжа, повторена 100 пъти, става истина.