124

Реалист

преди 4 години

Изобщо не харесвам БСП. Но тук съм съгласен с тяхното решение да не подкрепят тази безумна сделка. F-16ките са били модерни 70те, а сега са ***. Отказвам да приема, че заменянето на стар руски *** с "нов" американски *** е модернизиране на военновъздушните ни сили.

123

Анонимен

преди 4 години

БСП иска слаба Българска армия, значи.

122

Анонимен

преди 4 години

На кой нормален българин са изтрябвали каквито и да било самолети?Заслужаваме си съдбата, щом търпим тези национални предатели да харчат парите ни по този престъпен начин!

121

наблюдаващотдалеч

преди 4 години

С ограничителен чип на скороста, но Ламборжини! Махаш чипа когато решиш и литва. Не е каквото е масквич, без чип.

120

Какво се чудите ?

преди 4 години

F16 е най-правилният и логичен избор, защото България е в НАТО. Ако бяхме във Варшавския договор най-правилният избор щеше да бъде(и беше) Миг. Толкова ли е трудно да разберете това червеноглавци...

119

ха-ха-ха

преди 4 години

Най-естествено е да изберем F16, а не Миг, защото то е все едно да избираш между Шевролет и Москвич...

118

това е добре

преди 4 години

Където има F16 комунизъм(социализъм) не вирее, а това е добре за България.

117

Анонимен

преди 4 години

Таско сака да си карамо руските москвета.Така са му казали от руското посолство.

116

Да ви открехна

преди 4 години

Да допълня че ф-16 е най остарелия самолет в американската авиация. Най новото поколение нови самолети унищожава 8 Ф-ките на един път.

115

Да ви открехна

преди 4 години

Значи пак да се върнем на самолетите. За тия самолети трябват писти. Писти няма. Щом ще попълваме и флота значи всичко е ясно. Ще купуваме самолетоносачи. Поне 50-60 броя ще са необходими. Не за друго ами да има къде да кацат авариино пилотите който по принцип вече трябва отдавна да са обучени ама не се споменава въобще има ли ги. Може би ще наемем руснаци или пък ще платим 2 милиарда за обучение.

114

Ала бала

преди 4 години

еее, къде беше бе таскоооо. щом такъв спец по самальотите като Таску казва че краварските хвърчила не стават..значи не стават. Таско не беше ли IT специалиста на бсп? да не би той да е хакнал правеците на нап-а ??? ... от вкъщи по долни ***

113

Анонимен

преди 4 години

Тук един Gовньо иска да набива глави на стоборите! Но трябвало повече американски бази! Защо не опиташ сега и без бази? Ама сте страхливи посеррковци! Нищо, IP-то ти не се губи, ще те найда! Ще квичиш!Комунистите такива-онакива, но не набиваха глави на колове и при тях нямаше убити деца, като ястребинчетета! Замислям се, дали не е трябвало да унищожат всичко фашистко барабар с мръсното им семе!

112

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 121Научи думата "репарация" какво значи. Тук може да използваш "компенсация"! От Юкрейн, не от Раша!А какво ще кажеш за обеднения уран, който ни довя вятърът през 1999 и предизвика хиляди смърти в Белоградчишко?

111

Щирлиц

преди 4 години

Другари,стига "съжалявахте"!30 години съжалявате,я с куфарчета под мишница,я с приватизация,я с рИформи,я с инфлация и ограбени банки,я с червени мутри...Остава и да заплачете,та белким си повярвате.

110

Предател Боко

преди 4 години

Дори не са отпуснати пари за защита на личните данни в НАП. Транспортната ни мрежа е в окаяно положение. Народа гладува в окаяно положение. Боко и Доган ефенди ни изгониха от родината ни но важното е че пари за ф16 има.

109

Анонимен

преди 4 години

А Тръмп не разреши F-35 за Турция

108

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ убийци на българският народ. Вкараха ни в множество безсмислени дългове.Нямало пари за пенсийте на хората. Нямало пари за БДЖ. Нямало пари за увеличаване на заплатите. Нямало пари за здравеопазването. Нямало пари за образованието. Обаче има за ръждясали краварски тенекета. Б. Борисов, бандата ГЕРБ и ДПС хвърлят България в друг безсмислен дълг

107

Анонимен

преди 4 години

Браво на F -16.Не ни трябват *** от Б.С.П

106

Анонимен

преди 4 години

РУСНАЦИ И АМЕРИКАНЦИ УБИВАТ СОЦИАЛИЗМА

105

Анонимен

преди 4 години

Браво на БСП. Не ни трябват боклуцит? на янките. Европа иска собствена армия време е да се освободим от американския поробител.