7

Анонимен

преди 4 години

Всяка територия си има капацитет и не може безкрайно преселение. Приказките как в историята на човечеството са се извършвали са верни, но тогава и хората са били малко. Няма как цяла Африка да дойде в Европа нито Ю Америка в Северна. Да не говорим пък за социални и здравни системи които няма да издържат, ама всички либирасти си мълчат и отхвърлят всички разумни доводи, защо ли?

6

до 3

преди 4 години

И кои са тези всички?Всички платени, като тебе, може би, но не всички, *** нещастен.

5

Анонимен

преди 4 години

А ти защо не избягаш при Тръмп тогава? Щом всички го правят. Или не ставаш за нищо или не те искат? Най-вероятно и двете.

4

Анонимен

преди 4 години

Не, колега, кубинците бягат от санкциите на големия си съсед. Ама ти не ги виждаш тези неща, щото същия тоя съсед теб те храни. С центчета за тъпппиии коментарчета. Продължавай да папкаш. И само да напомня че статията не е за Куба. Така че може да си спестиш и коментарите за Русия. Аре улево, каброн.

3

Анонимен

преди 4 години

ИнтересноВсички бягат при ТръмпНикой не иска при Путин

2

Анонимен

преди 4 години

А , кубинците и те бягат от социалистическия рай

1

УМЕН

преди 4 години

Истината е че Америка има нужда от роби. Като всяка империя, тя е изградена на базата на робския труд. Така че цялата истерия с затягането на пропускателния режим е една парлама и имитация, за да им стане още по-трудно на кандидат робите и да им е по-сладко да стигнат Обетованата в техните представи земя. Така те ще се стараят двойно след това. Тръмп е хитър император, пардон империалист.