8

ДА Бе

преди 4 години

Тоя сериозно е слънчасал, както и Трифонов и Сидеров.

7

Анонимен

преди 4 години

Луд за връзване.

6

Кръстев

преди 4 години

Този родолюбец продава в неговите аптеки едно и също лекарство КСАРЕЛТО на цени 24 лв.за опаковка през единя месец и 40 лв в следващия месец. Аптекарите се оправдават с НЗОК. Подадох жалби в МЗ,НЗОК и в комисията за защита на потребителите. Интересен е коментара за този абсурден случай на родолюбеца Марешки. Бих му изпратил документите за продажби от неговите аптеки за конкретния случай.Дали не се задава "Фармагейт"!?

5

Софиянец

преди 4 години

Ама твърдо ниЬе! Мерси...

4

Анонимен

преди 4 години

Пропуснахте могъщата "номинация" на печално прочутата Иванчева, зад която стоят могъщи НПО-та с парите на Малофеев и Сорос и "безплатната" легална помощ на Лозан Панов.

3

Анонимен

преди 4 години

кандидати за кмет на софия : слави трифонов, волен сидеров, веселин марешки..........Боже, пази софия !.................а като си помислиш,че единия от тях си има тонове хапчета, а не си ги пие...........

2

Чикън

преди 4 години

И да го бяха избрали нямаше да отиде. Тая история с листите и преподреждането след избори трябва веднага да се спре! За общинските съвети е същото. Хората гласуват, после се почват схемите и накрая съвсем други влизат.

1

ВЪПРОС

преди 4 години

АБЕ, ТОЗИ ЧОВЕК ЗАЩО НЕ СИ ПИЕ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО! АЛО, РОДНИНИТЕ... АМИ СЛЕДЕТЕ ГИ ТЕЗИ НЕЩА!