48

Анонимен

преди 4 години

Така както я карат, скоро ще има Народен съд 2. И не толкоз на социална основа колкото манипулатори срещу манипулирани. Нетърпими наглеци!

47

българин

преди 4 години

Защо в "демо9кратично" уж време.В етажите на власвтта и министерства.Се почвяват мутри които са живели и помнят "комунизма"?! Тая дама с очилата.Се опита да ни убеди.Че в България нещата са били най зле! Сякаш Живков е бил НАЙ ГОЛЕМИЯТ "ДИКТАТОР" В целият соц лагер! Май че само бивши неуспели кандидат комунисти с измислени "титли" и купени в началото на демокрацията дипломи и степени са днес във властта!! Къде са читавите хора бе братче? А само отхвърлените тогава "кандидати" като НЕКАДЪРНИ!!!

46

дърт

преди 4 години

А в раздела за най-новата история на България ще пише ли за реставрацията на капитализма и катастрофалните последствия от нея?

45

До 46 чичо

преди 4 години

Това сега не е демокрация а сороскагендария

44

До 40

преди 4 години

Открил е, че има доста голямо разширение на едно място от ежедневно интигриране с бежанците.

43

Чичо

преди 4 години

Каквото и да се мрънка, е факт, че миналия режим беше в пъти и по много показатели) по-добър от сегашната прехвалена демокрация.

42

Анонимен

преди 4 години

Какво, какво ? Нещо насхванах ! Издателство си избира авторски колектив който пиле учебниците по история и не само а и по други предмвти ! Значи аз сега правя печатница и събирсм познати и приятели , и започваме да пилеме учебници каквото ни харесва ! И между другото учебниците се пишат от сороскиНПОта. А аз се чудя защо в учебниците имс толковапростотии и безмозчниписания ! Какво става в тази скапана държава ? Има ли изобщо държава вече ?

41

Пиииснами

преди 4 години

Какво става бре . Защо творите простотии и после си ги отменяте.Бъдете като мъже . Като мъжете не джендерязи. Защитавайте си мал . О умията. Патента ви е та ако в

40

защо

преди 4 години

"затова съм дал препоръки на издателствата да ги коригират."Историята се пише от ВРЕМЕТО скъпи, не от победителите. Затова сме толкова объркани и висим във въздуха.

39

Анонимен

преди 4 години

За златния век на България най-добре говореха оцъклените витрини в края на 1989 г. и опашките за хляб, мляко и нафта."Златен" век ХА ХА ХА ХА

38

Анонимен

преди 4 години

До ШибиРибиБАН са направили много научни открития и продължават да правят ,а ти какво научно откритие си направил?Сподели,че да видим,като си по-умен от учените от БАН!

37

Анонимен

преди 4 години

И сегашните, ще ги и ти поста в историята следващите. На всяко действие има реакция. Колкото по агресивно е действието, по жестока ще е реакцията.

36

Анонимен

преди 4 години

Ако мине...

35

поправка

преди 4 години

лъжЕте

34

Анонимен

преди 4 години

Новите учебници по история - по бай тошево време беше по зле. Следващ урок - бойко борисов и златния век на България....

33

Анонимен

преди 4 години

Няма да хвърляте вина върху българите за нещо,което не са извършили по собствена воля и са невинни!Държавите победителки от ВСВ организират Народния съд,а в България са избити най-малко хора,около 1000-2000 души,докато в други държави са десетки и дори стотици хиляди избити!Няма да лъжите и да слагате петно върху България,която е била невинна и е изпълнявала чужда воля,под натиск!

32

Мнение

преди 4 години

Трябва да се пишат всички факти и всеки да си прави изводите. За ДС, за БКП и партийните функционери както и за отрязаната глава на Стефан Стамболийски, за отрязаните глави на партизаните, за убитите деца в Ястребино и даването по 50 000 лв за предаден партизанин, за концлагерите преди 9 септември, закото те не са измислени от комунистите, а са наследство... абе всичко на масата по ред, както е било през годините

31

Роки маунтинс

преди 4 години

И да не забравите да напишете, че Роско е бил на протест на 10-ти ноември.

30

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Работя *** що и аз като вас си плащам сметките и ми плащат за да защитавам властта.

29

НСС

преди 4 години

За жалост онова време винаги ще разделя и поляризира. Наред с хубавите неща на режима като образование, възпитаване на ценности итн. имаше и купища глупости, ограничения и прочие. Историята ще оцени какъв наистина е бил тоталитарният режим в България. А за икономика и външен дълг нека дискутират икономистите. Факт е че 1989 година държавата беше в тотален фалит със 7 милиарда долара външен дълг, равняващ се на почти 100% от БВП. За двата други фалита през 60-те и 70-те да не говорим...