51

Мнение

преди 4 години

Много са нахални тези американци. Искат да диктуват целия свят. Дано с иранците не им се получи. Колко държави съсипаха, Кувейт, Либия, Сирия, Ирак, Венецуела, разделиха Сърбия, ужасни са.

50

179

преди 4 години

Държава на 3000 хиляди години. Никога не са били роби и никога не са нападали чужда територия. И какво като не са светска държава. Ние тук като сме големите играчи и знаем как се живее по американския модел добре ли сме ? Бум на самоубийства, Алкохолизъм пошлост, валхалия. Никакви ценности.

49

Анонимен

преди 4 години

"Съединените щати започнаха кибер-атака срещу Иран и очакват Иран да отвърне на удара""Американските фирми се подготвят за ирански хакове след американската кибератака"-----------------От вчера, в във Вашингтон пост...Да не се чудят някои кой е агресора!Не знам защо, редакцията не ни осведомява последователно. Даже не питам за "правдиво"!

48

Анонимен

преди 4 години

Цветанов си купил нови потури и калпак от сделката с ЧЕЗ за следващата молитвена закуска.

47

Анонимен

преди 4 години

А знаете ли че Иран преди 40 години е била светска държава, и се е превърнала в това сега след преврат познайте от кой.

46

АБВ

преди 4 години

До Анонимен 56Понамали ги малко де! Много се засили, ама това е може би защото знаеш 50-на държави за които никой не е чувал, а?

45

Анонимен

преди 4 години

До Цар ДоларНе повече от 10 години, Цар Долар скоро ще умре!!!

44

Цар Долар

преди 4 години

До Яница2000 години!

43

Яница

преди 4 години

Следващия въпрос е колко време остава, эащото империята на элото САЩ със съвременния финансов фашиэъм отново е над цялото човечество!!! И всичко това эа нефтените доставки и матрицата эа долари, която няма свършване!!!

42

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече американците пренасят огъня по-близо до Китай, толкова повече е вероятно да гризнат дръвцето! Вече имате 250 държави които обявихте за врагове! Не си ли давате сметка, че те един ден наистина ще станат такива! Какво ще правите тогава? Дали ще можете да ги избомбите всички?

41

хаха

преди 4 години

Значи налагаме санкции на господарите , а те - народа да го ду..ха. ... хахаха. Както при руснаците . Налагаме санкции на олигарсите на Путин , а те - налагат санкции от които страдат всички руснаци ... хахаха

40

Атом

преди 4 години

След пячкосването което направиха на Стария континент в края на ВСВ не се спряха! Те и за това дойдоха! От тогава насам целя свят гори заради алчноста им!

39

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Дори да няма Мини ИРАН има Противокорабни ракети обстрелващи целия персийски заливТоест, ти одобряваш иранците да обстрелват танкерите на цял свят, така ли?"Изобщо неодобрявам каква да е военна намеса в Близкия изток защото е буквално огромен контейнер с взрив чакащ някой да запали фитила. Просто казвам какви са възможностите на ИРАН.

38

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Щото аз си мисля дека САЩ са вече ПО-ГОЛЯМ ИЗНОСИТЕЛ на газ и петрол от руслямска държава."САЩ са по-голям ПРОИЗВОДИТЕЛ но независимо от това са и голям ВНОСИТЕЛ. Изнасят основно СПГ.

37

Анонимен

преди 4 години

Абе Будали мислите , че Аятолаха има пари в САЩ или ЕС.. На Аятолаха пари въобще не му трябват той затова е Аятолах защото няма нужда от пари.

36

SP

преди 4 години

Рано или късно ще доде деня в който САЩ ще трябва да водят вона на своя територия! Икономиката им се задвижва само от войни! Нищо вечено няма!

35

Родопите

преди 4 години

САЩ май са се объркали, Али Хаменей има няма няколко месеца живот, скоро ще бъде наследен от друг, тъй че тия санкции са за вятъра

34

Анонимен

преди 4 години

"Тоест, ти одобряваш иранците да обстрелват танкерите на цял свят, така ли?"Иранците не обстрелват танкерите, американците го правят.

33

Ели

преди 4 години

Серийните убийци са водещи в убийствата, нали така?Относно вредите от фракинг технологията, ами четете.Отново питам защо Ню Йорк забрани фракинга?Относно танкерите - вярвайте си, на фона на редица инциденти инициирани от САЩ и Британия в стил "Работническо дело" - под нивото ми да коментирам.Оман (САЩ сделка да ползва пристанища на Оман март 2019) - малко мисъл, или не?За СА и ОАЕ е излишно да пишасамо безумец би помислил, че атака срещу Иран, няма да последствия, вкл. и за БГ косвено.

32

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАтака срещу Иран, означава 3-та световна-Откъде накъде?==============Оттам насам !!!Много трябва да попрочетеш, щом задаваш такъв въпрос!