8

Анонимен

преди 4 години

Бях на мястото, грандиозен проект, много е направено, но има и още много да се работи. Саграда Фамилия в Барселона се строи повече от сто години, но си плащаш петнайсетина евро за вход. Трите представени гробници в парка са реалистични и отговарят на оригиналите. Пожелавам успех на инвеститори и строители.

7

Анонимен

преди 4 години

Брутална глу пост...Къщи като тази никога и никъде не е имало, просто е безумно глу паво да строиш къща, за да и пробиеш дупки в стените след това.

6

До Анонимен 5

преди 4 години

Кой го интересува мезонета на Цветанов???? Вие тролите под всяка статия бе, независимо дали е за политика или не. Токова ли сте закъсали за пари, че не спирате?

5

Дидич

преди 4 години

До любопитен Само да уточня. Общината не е Ветово, а Ветрино

4

Анонимен

преди 4 години

Мезонета на Цветанов е по-царски от двореца на траките. Този тракийски дворец даже няма тераса и асансьор. Прилича на обикновено магазинче, в сравнение с мезонета на Цветанов.

3

Анонимен

преди 4 години

Колко много хора ще изгорят в тази финансова пирамида.....

2

Анонимен

преди 4 години

Интересно откъде го видяха и измъдриха тоя "тракийски" дворец,след като тракийските владетели не са имали столица никога,а са обикаляли из земите си както им скимне и където им скимне,имали са и по няколко жени.

1

Анонимен

преди 4 години

Най-големият и първи по рода си културно-исторически и развлекателно-образователен парк от този тип в света ВЕЧЕ РАБОТИ официално съвсем близо до Варна...........Така че Историческият парк ЩЕ ОТВОРИ врати за посетители НА 15 ЮЛИ.