10

...

преди 4 години

Епа не е зле! Така или иначе повечето така като гледам не вярват, че има климатини промени! Следователно какво толкова може да ни се случи! Е верно некви си урагани дето на тоя етап има загуби само за десетки милиарди долари, *** то това пари ли са! Пък и май и те ще стават по силни, ураганите де! *** може да са по силни само за тия дето верват в климатичните промени инак не! Даже по-слаби ще стават ураганите! Та така!

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Може би ще ни кажеш и как паралелно с тия дъждове в някоя тайна лаборатория, известна само на теб, щото шефът й ти е приятел, са започнали да правят киселинноустойчиви дървета, посеви, насекоми, птици и животни с тефлоново покритие...

8

Анонимен

преди 4 години

Ако не се случи ще ни върнат ли данъците с които са ни обложили?

7

Анонимен

преди 4 години

Май, за да се спасим от жегата ще трябва пак да правим подземни жилища.

6

Анонимен

преди 4 години

Заплашено от изчезване е само българското общество, но не заради климатични промени, а заради комунистическия геноцид, който избива българите от 1944 насам и до ден днешен.

5

Анонимен

преди 4 години

"" До края на века: Всяко следващо лято ще е по-горещо Цели екосистеми и общества са заплашени от изчезване ... ""...............ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА... и като почнете да повтаряте като замаяни папагали това което сте прочели някъде в нета ...Зелените еко-талибани ще се окажете най-сериозната опасност ... вече разработват изкуствени киселинни облаци, да предпазват от "глобалното затопляне"

4

Хи хи

преди 4 години

Ако изобщо има хронология след следващите 10 години ... Много преди това ще докарате планетарен колапс ...

3

арматуриста

преди 4 години

Дрън,дрън.Преди година имаше една статия,че НАСА пророкувала приближаването на ледников период.Сега друго 20??? Има си цикли в природата.Резки промени не могат да настъпят освен ако не започне масирана вулканична дейност или ако падне огромен астероид.

2

Анонимен

преди 4 години

Ние, с това управление, отдавна ще сме само в разкопките!

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПСИХОЗА