148

Анонимен

преди 4 години

И да има и да няма Все е тая! Гроздето там е "кисело" защото е недостижимо! -:) Дайте друга тема! -:)

147

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Между двама умни, единият от които е българин има много повече общо, отколкото между двама българи, единият от които е умен.

146

Анонимен

преди 4 години

Откриване на живот на Марс е равносилно на окриване интелект в коментарите по долу...нищожно

145

Анонимен

преди 4 години

Кво ни пука важното е че българите не приехме истамбулската конвенция

144

JJIvanov

преди 4 години

Постъпиха сведения и от NIBIRU.. Ремонта на Nibiru започнал след 2009 година леко искривява обемно охранителния диск на СЛънчевата ни система..Пратени са нови екипи за ремонта прилага се обемно защитно охранително поле.Nibiru се ползва за транспортни операции между наши съседни звезди обитамеи от нашта цивилизация вкл Алфа кентавър/// Сириус.// и podawa wnimatelno info b\letina ot 2018..

143

НЯМАЛо водка на МАРС

преди 4 години

Опита на Менделеев да развъди ВОДКА НА МАРС СЕ БИЛ ПРОВАЛИЛ ..Тези сведения ги свалям в момента от древна станция инсталирана от наша работна група преди 16 000 години..Станцията работи в реално време заради решение на работна група проучваща как да спаси сегашната човешка цивилизация от нагли наркомани на власт вкл в ООН,Европейския съюз и другаде..

142

НА Венера внимателно

преди 4 години

АКо умрете скоро не ходете на Венера без приятели живели там поне 190 нашенски години..

141

Българин!

преди 4 години

И да има НЯМА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ! Ако е неразумен така или иначе не може да се свърже с хората! Ако пък случайно е разумен НИКОГА НЕ БИ УСТАНОВИЛ КОНТАКТ С ИЗОСТАНАЛА, ВАРВАРСКА РАСА ГОТОВА ВИНАГИ ДА СЕ ИЗБИЕ ЗА ШЕПА ПАРИ ИЛИ ПАРЧЕ ЗЕМЯ!

140

НЯмало коняк там

преди 4 години

НА марс няма арменски коняк се жалва вчера нашенец пратен за прераждане там. НЯма ..Гроздето им обаче е хубаво..Майките са много яки.Една носи сто килограмов мъж като малко яре..

139

до анонимен

преди 4 години

Дааа...... 3D Принтерите ще се "научат" и на това...А, след това и Роботите , и Изкуственият Интелект, които постепено, но неминуемо ще заменят хората - първо в сферите на услугите, а след това...Да, светът се променя... (винаги се е променя).Еволюция!

138

Анонимен

преди 4 години

По-добре ГМО отколкото глад както беше преди 89-а.

137

За глобулистите

преди 4 години

На много места в Библията се споменава, Земята е плоска, стационарна, лежи на устои/ стълбове, за Небесната Твърд/ Купол, се споменава още на 1-ва страница, а над Земята обикалят дневното светило Слънцето, и Нощното Светило, Луната.

136

До Пробита Кочина

преди 4 години

Искаш да кажеш, че се готвят да снимат филм съвместно от Холиууд и Дисни Стюдио, за колонизиране на Марс, както преди и за стъпването на Нощното Светило, Луната! По HBO каналите дават вече подобни филми.

135

Анонимен

преди 4 години

Напротив, преди стотици години, храната се е приготвяла само от естествени продукти. ГМО-тата навлязоха масово през последните десетилетия.

134

Ганьо

преди 4 години

Смешниците, които плюят по българския народ, трябва да се замислят над въпроса "от къде са конспиративните теории?" . Така сега може да оплюете любимците си от уса,(може да спонементе, дали ще изчезне тяхното племе, както и да си отговорите на въпроса "знае ли Бай ви *** чужди езици" ...

133

Пробита кочина

преди 4 години

Хората вече планират да колонизират Марс, а в Бг някои още ми спорят, че Земята била плоска... Жалка картинка сме, хора.

132

До 130

преди 4 години

Ми, те те лъжат, че се въртиш на бясно стрелкащо се из "космоса" кълбе, още отпреди около 600 години! НАСА е създадена 1958г., гълта годишно над 20 млрд.$ бюджет, за да заблуждава с комп. генерирани образи и Холивудски и Дисниленд продукции, че живеем на бясно въртяща се топка, кацали сме на Луна, на Марс работи пращали и т.н.; Всички официални световни медии са инфилтрирани от тях. Затова, никой не ти казва, че до лъм 1920 г. са се водели изкл. сериозни спорове дали Земята е сфера или плоска

131

До 129

преди 4 години

Пиши по-грамотно, илюминатски-сатанински невернико!

130

Анонимен

преди 4 години

Ако, юдео-масоните и илюминатите признаят признаят, че не сме възникнали от ХАОСА на Гол. Взрив, а сме Божествено Творение, им загива военно-промишления комплекс, не трябва да водят всички тоя войни по целия свят - "Не убивай!", гласси една от Десетте Божи Заповеди!

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 128Огромна част от хрнта, която ядем не е "естествена" от стотици години.