192

Анонимен

преди 4 години

Ще го търсите вие ,,Командира'' отново да ви изведе от блатото,защото само за един мандат вкара Валутен Борд,на неговият гръб мина ,,Лукановата Приватизация',издърви се на руснаци,турци,американци и ЕС.И не му мигна окото.Мутрите си седяха на дирниците си,чуждите мафиоти ги разгони без да го е страх от тях.И после като доде Царо,започнаха убийствата и международните корупционни схеми,които си действат и до днес.Криминалните изцепки не можеха и ,,гък' да кажат,а ДПС-то го гледаше право в очите.

191

Анонимен

преди 4 години

Поздрави от Маями, водата и храната от Супермаркетите е БЕЗ ддс, води се продукти от първа необходимост. Бензина е $2.45 за 4 литра, ддс е 7% на останалите стоки. Заплати за града около $5000 на месец, доста вземат по $6500 на месец.Ток/вода/смет са много евтини, всичко към $150. Интернета е скъп $50 средно но с пакет тв и други е малко по малко.Ако има нещо питайте

190

Анонимен

преди 4 години

В Полша 8% в Румъния 9%

189

Анонимен

преди 4 години

Колко е ДДС за хранителни продукти в Румъния и Полша ?

188

Анонимен

преди 4 години

Полша и Румъния произвеждат ,а БГ внася стоки .Толкова е просто.

187

Анонимен

преди 4 години

но в русия е по гадна и по скъпа ФАКТ

186

Анонимен

преди 4 години

Докато ние ли жехме ботушите на московските сатрапи и влачехме руски снахи и си замърсявахме генофонда, Румъния им би шута и там русофил е *** дума.

185

Анонимен

преди 4 години

Румъния е 18-милионна високоразвита страна със силен аграрен сектор и хранителна промишленост. Полша въобще е 40-милионна държава, с колосално селско стопанство. Там ТКЗС-та никога не е имало. 85% от селското стопанство беше частно дори през руското робство.

184

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

НАЙ СКЪПАТА ДЪРЖАВА С НАЙ-НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ ПАРОДИСТАН :)))))

183

Анонимен

преди 4 години

Нормално колкото си по голям русофоб толкова по добре ти върви всичко не случайно в русия има поговорка (на всякъде е добре където нас ни няма )

182

Driver

преди 4 години

Храната я оставете. Запалете колата и влезте 60 - 70 км навътре в Румъния. В най - забутаните села има полицейско управление, аптека и училище. В по- големите села има супермаркети от типа на Билла например, складове за строителни матеиали и бензиностанции. Деца, млади хора и майки с колички са напълно обичайна гледка по селата. А местните р0м0ве копат, метат площада или прибират реколтата. Нещо общо с Бг - то??!

181

Балкан Терорист

преди 4 години

Няма по евтино от бегето, не ги слушайте тези каракачански по мияри, само тука може да нагъваш кебапчета и бира на корем аз стотинка, Аз цяла година пестя евро в германие, привет, а после като се прибера у бегето съм цар - ям на корем и ку р вите с елепят като мухи, по добре цар за един ден отколкото цъ р вул за цял живот. Цумволь

180

А при Костов

преди 4 години

Румънците ни догонваха

179

Анонимен

преди 4 години

Стига с тази храна,качество всеки знае,че е така и в Румъния съм пазарувал храната не е нещо и в Фрация *** както се вика,може да е евтина но тук си е друго и месото и хляба имат вкус

178

робот ник ЧЗ

преди 4 години

европа на сумати скорости ... запада има икономичеки интерес да има бачкатори от изток на запад за да има кой да им бачка и поддържа стандарта с минимални заплати но много по високи от източна европа където има бедни с нисък съандарт на живот който ги ограничава във всяко едно отношение спрямо другите.парица е царица А.К. или иначе казано от съвременна гледна точка парите интереса и политиката въртят всичко

177

Анонимен

преди 4 години

На всякъде е по евтино от България,защо мислите родните величия от рода на Ни Ло не се прибират у нас ами обикалят Сейщелите и Дубай на къс пас.

176

Munchen_DE

преди 4 години

В Полша цените са същите, но в злоти.Само да уточня, че около 2 злоти са 1 лев ;)

175

до 181 от славянин

преди 4 години

''Икономическата ни среда е руска''На кривата ракета винаги космосът и е крив, икономическата ни среда е ганьовска!

174

Анонимен

преди 4 години

Икономическата ни среда е руска

173

Литвинчук В.А.

преди 4 години

Да, но пък в България има стабилност.