30

Защо?!?!?!

преди 4 години

Защо навремето БКП не скочи срещу де..бил..ните си управляващи, за да им иска сметка за ТРИ МИЛИОНА неродени българчета?! Към края на 60-те години на 20-и век, някои по-интеелигентни хора, неофициално са разпространили това изчисление, осъзнавайки жалкото положение, в което са поставени именно интелигентните - мизерни заплати, никаква надежда за самостоятелно жилище, принудително съжителстване с още 2 до 5 роднини в двустайни апартаментчета. Плюс оск.отя.ването на останалата част от населението.

29

ГОСТ

преди 4 години

До ПаисийТе друго не могат....

28

Пян_Гъ

преди 4 години

Със "скандали" няма да стане - израз на безсилие е. За да се оправят, БСП трябва да махнат всички милионери и приватизатори во главе с Нинова и сие + старата генерация "благи" кръвопийци (напр. Пирински), които трябва да отидат в десни партии. Там е мястото на КАПИТАЛА)!!! НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХА??? Лявото е за неинициативни, безработни, малоимотни, ниско образовани, сексуални и етномалцинства + някой придаващ фасон интелектуалец соросоиден грантоед. Докато не се разцепят, АГОНИЯТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА.

27

Паисий

преди 4 години

Цинично е БСП да се стреми да си увеличава рейтинга на гърба на покрусата на близките на Мими!

26

Пян_Гъ

преди 4 години

Отиват си БСП. Откъде знам ли? Е, не може да копаеш упорито няколко години на едно и също място и всички (избиратели, коментатори и самите комунисти) да виждат, че там няма археологическа находка, но ти със същия пролетарско-анархистки бяс да продължаваш, докато спреш да се виждаш долу в дупката. Уникални бетонни глави. Като не щете да спрете с хвърлянето на помия по другите, накрая сами ще се удавите в нея.

25

апо

преди 4 години

"БСП скочи на управляващите"Браво , браво , много-добре . похвално !!Още по-добре ще е ако БСП си идат у дома в Москва и вземат да скочат от кулата в Останкино , защото са толкова компрометирани , жалки и некадърни ,че докато те са опозицията , ББ и ГЕРГ ще векуват безпроблемно .

24

1

преди 4 години

турците имат един лаф,шана на герберите комунисти,щеше да падне,ако бяха почели паметта,на мирото детенце.

23

Анонимен

преди 4 години

Очевидно БСП знае как може да се спаси дете болно от лекемия,след като обвинява че това дете не е било спасено.

22

ООООХ...

преди 4 години

ТОЛКОВА ЛИ БЕШЕ ТРУДНО ЗА ЕДНА МИНУТА МЪЛЧАНИЕ И НИЕ СЕ НАДЯВАМЕ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА БЪЛГАРИНА - ТОВА СА ХОРА КОИТО МИСЛЯТ КАК ДА СИ КУПЯТ ЛУКСОЗНИ ЖИЛИЩА В БЪЛГАРИЯ И В ЧУЖБИНА ЖАЛКО!

21

Пешо

преди 4 години

Падението на понинчената партия продължава! Не се свенят дори да използват смъртта на дете в борбата за властта!

20

Анонимен

преди 4 години

*** се опитват да придобият известност на гърба човешки трагедии. Дано да ги застигне същата участ!

19

Анонимен

преди 4 години

До питанката 4На БКП-то знаете ли колко им пука за вас, за мен или за горкото дете? Винаги ще намерят как да се заядат и да саботират парламентарния процес, в понеделник ще открият дискусия върху пъпката на нечий г..з и ще го обърнат на национална врява и два-три протеста (колкото пари са й останали на *** след поредния обир на партийната каса).Не ми е ясно как не ги е срам и грях да политизират и да се гаврят загубата на дете.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Вие още по бай Тошово време ли живеете?Забрави да споменеш, че е нямало банани и тоалетна хартия. Сега имаме, нали?Но да не сравняваме онова време с това, защото грижата за децата, старите хора и болните не трябва да се гледа как е било тогава и сега. Трябва да е реална, истинска грижа, а не само на думи.Понятието "цинизъм" в същата сила можеш да го отнесеш и към демоНОкрацията!

17

Перко

преди 4 години

Тия пък намерили да си правят PR на гърба на хорското нещастие. Ако бяха те на власт сигурно нямаше да е същото ...

16

Анонимен

преди 4 години

До цитат 16Ех, а какво хубаво беше при Тошо! По бодра партийна повеля не измирахме, бачкахме с радост и понеже имаше само един канал (в петък - Руска), размножавахме си се на поразия!А и ако знаете какво означава понятието "цинизъм", приложете същата дума към социо-комунизЪма и ефектът от троленето би бил стократно по-блестящ!

15

Анонимен

преди 4 години

Ако знаете колко много деца се лекуват от онкологични заболявания в момента в ИСУЛ... понякога няма места. Поне 30 деца чакаха НЗОК да одобри лекарства с месеци. Миналата година с фонда за лечение на деца не беше така.

14

Суперкомпютър

преди 4 години

Геноцида на режима Борисов продължава!

13

Анонимен

преди 4 години

Да, цинизъм е.Иска ми се безценните ни мъже и жени от върховете да се изправят пред родителите, погребали децата си без шанс за лечение или борещи се всеки ден за тяхното оцеляване и да кажат на същите тези родители "Нашият живот е безценен, затова го пазим в скъпи лимузини, пазени от държавна охрана, нашият живот е безценен, затова за нас пари за лечение не се събирати се лекуваме в скъпи болници, където нищо не липсва, защото ние сме различни от вас, много различни".

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Включих на Тв Европа - много е забавно, пък и Сашето Симов си го обичам отдавна, емблематично лице на БКП-то; не че няма и други "достойни" лица (г..ове) - Каско Армейков-Водата, Крумчо Лапацунски и Кирчо Добрев също ги любя жежко, ама Сашето равен на себе си няма!Благодаря, че ме открехнахте за предаването!

11

цитат

преди 4 години

Дали е цинизъм отношението към болните и бедните у нас,дали е цинизъм всичко случващо се по върховете на държвата, в резултат на което умират деца, защото няма пари,дали е цинизъм да купуваме суперкомпютри /а май вече сме имали два/ и да строим стадион,дали е цинизъм да се плащат пари за охрана на държавни милионери, защото животът им бил безценен и застрашен,дали е цинизъм да плащаме за къщите за тъщи,дали е цинизъм да събираме пари за лечение и закупуване на животоспасяваща апаратура.