27

Анонимен

преди 4 години

айде пенсия. те соро ще й подадат оставката... Боко нали така постъпи навремето в болница като му се влошиха работите с коалицията.

26

Ангела на Злото

преди 4 години

Когато посрещаш "президента' на Република Ренегатия, е нормално да се по разтрепериш.Клоуна ще се окаже и екзорсист,а червения килим спаси "ангелчето". обяснения:ренегат-човек, изменящ на своите убеждения и преминаващ в лагера на противника, изменник, отстъпник.екзорсист-лице, обикновено представител на църквата, което чрез молитви и заклинания прогонва зли духове от обсебени.

25

Факт!

преди 4 години

Яд ли те е че са френски Алзасс И Лорен и ще бъдат до края набсъществуването на тази планета.Ами Валония изконно френска земя скоро и тя ще се присъедини към великата Франс.Ахаха тоя път ви е последен дойчовци.

24

Циник

преди 4 години

Време е дявола да си прибере изчадието - унищожило Германия и Европа!

23

Циник до Фък-та

преди 4 години

Elsass-Lothringen ... неграмотнико ... макарче и Германия благодарение на тресящата се буца лой ... почерня като любимата ти афроарабска Франция...

22

Факт!

преди 4 години

Е как няма да трепери.Елзасс и Лорен са френски територии.Въпросът е затворен!

21

Анонимен

преди 4 години

Не е добре да се коментира здравословното състояние на човек и да се подиграваш с него. Засрамете се, а в сутрешния блок Гала стигна дъното.

20

Уили

преди 4 години

Малко беше останало, рептилът вътре в нея да изскочи и побегне по зелената ливада, представяте ли си, к'во щеше да стане тогава, Глобална Заплаха, требва да викат ония двамата от "Мъже в Черно", Уил Смит и Томи Лий Джоунс, да озаптяват влечугото!!!

19

хахахааааа...

преди 4 години

Володимир Зеленски (укрйнски клоун) в Берлин.

18

Prinz Eugen

преди 4 години

На 45 съм и искам само още 2 неща да доживея: Холандия световен шампион и паметник на Хитлер пред Райхстага. Дай боже. Меркел не знам дали е щерка на фюрера, но е истински водач на немския народ като него. Гледащ в бъдещето, последователен и принципен. Уви, и в двата случая народът не беше узрял да припознае шанса си навреме. Само Германия може да се противопостави на световния ред, който ни налагат, но уви, загуби доста време и ресурс.

17

pope@arnenia

преди 4 години

Хероина не прощава на никой!

16

хохолите капут!

преди 4 години

До мазепати си *** какел, нали

15

до 10

преди 4 години

Тая нема внуци, яловаБабичка е!

14

Анонимен

преди 4 години

Тя е като Клинтьн-оная припадаше,но не се отказваше да лъже и драпа за власт..Рептилии.Меркел застанна до младо тяло и онова вътре замърда...От глад..

13

Адолфо

преди 4 години

Щерката на Хитлер дава фира, вече! Напишете на търсачката, "Меркел, дъщеря на Хитлер?"

12

Анонимен

преди 4 години

Може и гладна да е била. Не се шегувам. При глад падат нивата на кръвната захар и може да се стигне до припадък. Имаше един министър на здравето, те много министри на здравето се смениха, който казваше: "Не стойте гладни!". И една реклама има: "Не си ти, когато си гладен".

11

Репчо

преди 4 години

Рептилът вътре в нея иска да излезе навън, не му се стои повече в това дъртоРазплуто туловище!

10

Анонимен

преди 4 години

Ами това е знак, че вече и е време да седне в къщи и да плете терлици на внуците!!!

9

мазепа

преди 4 години

Ишиаса на Юнкер и дехидратацията на Меркел - мехлем за душата на ватника.

8

Анонимен

преди 4 години

тая не е човек!