8

Анонимен

преди 5 години

Ако се беше случило със самолет на България еър дали щяхте да го публикувате? За един приятел питам.

7

Джедай Мастър

преди 5 години

Изтръгнати седалки, га ме нема. Самолетните седалки вероятно няма да се изтръгнат дори ако корпусът се разпадне. За справка Алоха Еърлайнс, полет 243

6

Анонимен

преди 5 години

Кои са тези смелчаци дето се качват на краварската щайга. Веднага да им се даде Орден за Храброст Първа степен и пожизнена пенсия за смелост. Преживял съм не една и две турболенции работата ми е такава че постоянно съм на път със самолет. Имал съм турболенция която снижи самолета с 2 километра така наречената въздушна яма но никой не пострада нито от екипажа нито от пътниците защото еърбъсите са направени да возят хора а не чували с картофи каквито ги правят краврските щайги.

5

Анонимен

преди 5 години

Чак изтръгнати седалки ще ме извинявате.

4

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че ще се разпространяват клевети. Да не забравяме, че собствениците на този сайт имат и авиокомпания, т.е. дайте да клеветим конкуренцията.

3

Анонимен

преди 5 години

българска , баба ти!

2

Невена

преди 5 години

Преди две години попаднах и аз в силна турболенция, не чак толкова, но доста силна.Имаше писъци, включване на пилота да ни успокоява, стюардесите бяха издърпани от пътеката.От тогава не си и помислям за самолет.Много е страшно!

1

Анонимен

преди 5 години

Чак пък изтръгнати седалки... айде поспрете се малко. Вярно, че сте жълтокафява "медия", но ако съм на мястото на юристите на авиокомпанията ще ви съдя, а това никак няма да се хареса.