17

Анонимен

преди 4 години

До До 9"В случая на Хокинг, той е трябвало да умре млад, но доживява до дълбока старост. Междувременно допринася за развитието на физиката."В случая на Хокинг, е имало човек със 160 IQ ...

16

Анонимен

преди 4 години

До До 9ABe... мани са от тука ве, ееебаааси гадния ...

15

Сократис

преди 4 години

Отново ви заблуждават, за да има полемика и да се трупат коментари...При евтаназията, пациента сам натиска бутона и задейства процедурата, която е напълно автоматична.Не е нужно да влизам в подробности, но лекарят само установява смъртта.Евтаназията трябва да я има, а не хората да скачат от прозорците и да се хвърлят под влака.Никой няма право да се разпорежда с живота им, и щом те са решили, така или иначе, ще намерят начина.Достойната смърт е за предпочитане пред бавната и мъчителната.

14

Ицо хазарта

преди 4 години

Така! От тука, натам, за такива безобразия, ще има

13

До 9

преди 4 години

Виж сега, НПО активисте, не ме трогваш с измислената си история! Повтарям, никой не може да спре човек, ако е решил да се самоубие, но това не трябва да се поощрява от държавата. В случая на Хокинг, той е трябвало да умре млад, но доживява до дълбока старост. Междувременно допринася за развитието на физиката. Естествено, движил се е в инвалидна количка и е използвал специално оборудване, за да общува с хората. Това струва пари. Ето тук е заровено кучето. Държавата не иска да плаща.

12

Анонимен

преди 4 години

TVYRDO DA

11

Анонимен

преди 4 години

До userБРат, като не ти се харесва ... МАААНИ СА УЕЕЕ

10

До 7

преди 4 години

Правилно пишеш. Мога да допълня следното. По света евтаназия е възможна само за тежко и нелечимо болните , ако те самите го искат. Хората са го измислили. Никой не е убиван на сила.

9

До 6

преди 4 години

Заболяването ми е сходно с това на Хокинг, нелечима и накрая е смърт. Периодично псувам липсата на евтаназия у нас. Ти 6 , дори не можеш да си представиш колко не искам недостойната смърт, която вече ми е гарантирана. Нелечимо е. Хайде да ми обясниш кой ти дава право да твърдиш, че аз трябва да се мъча? Че хората около мен трябва да гледат как се разпадам? Защо да нямам право на достойна смърт? За мен твоята позиция е на егоистичен безжалостен човек, жесток и безчувствен.

8

user

преди 4 години

***, страхотна тема си развила. как не се спряхте да пишете само за убийства, побоища, смърт, ...........срам и позор

7

Анонимен

преди 4 години

Не ако човека сам изпие чашата . Със собствената си ръка и знае какво ще последва. Всичко останало е убийство. Правото на избор е дори по важно от живота. Нарича се свобода.

6

Да, убийци са!

преди 4 години

Притеснително е, че се използва либерална аргументация, за да се прокарват по същество тоталитарни мерки. Един нелечимоболен винаги може да откажа лечение или дори и да се самоубие. Държавата обаче не бива да поощрява подобно поведение. Естествено евтаназията им изнася на управляващите, защото пести пари. Ако Стивън Хокинг беше роден в наши дни, сигурно щеше да бъде евтаназиран. Най-вероятно дори нямаше да бъде роден, ами щеше да бъде абортиран.

5

Анонимен

преди 4 години

Не

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Всъщност не ...

3

Анонимен

преди 4 години

Не. Като на някой не му се живее, не му се живее.

2

Ами

преди 4 години

За тежко , смъртоносно и нелечимо болни хора, които няма да се оправят, но искат да прекратят мъките си, у нас в България липсата на евтаназия ги обрича на нечовешка отвратителна смърт или ако успеят да съберат пари, заминават за друга държава, за да умрат там без да ги боли. Сърбите и в това отношение изпреварват България, че имат право на евтаназия. Още едно доказателство, че у нас човешката болка не значи нищо.

1

Анонимен

преди 4 години

Убийци ли са палачите които извършват екзекуции...