23

Не ни върви-не и не!

преди 4 години

До Анонимен 31роми или ромеи - все тая.

22

Анонимен

преди 4 години

До 6Браво, браво! Много ми хареса. Много сполучливо. "Разменям суверенитет срещу окупация". Тия са изкусни бартерни търговци. Нещо като: разменям кондоми срещу качествено е.ане.

21

Анонимен

преди 4 години

От Пусть всегда будет солнце ми се гадеше доскоро. Имахме една другарка Попова, дето ни караше да я пеем, беше много убедена русолюбка, партиен секретар на даскалото.

20

Анонимен

преди 4 години

Колко от цитираните "новини" съдържат достатъчна доза истина?

19

АНТИ

преди 4 години

Драги разбирачи !Ако българският Лев се крепеше на силна икономика (според много от вас),нямаше да е вързан за еврото.Падн ли Валутния борд, ще ходим с чанта пари за хляб.Затова, не плачете на чужд гроб.

18

Пусть всегда будет

преди 4 години

AББА отраднаха детската песничка едно към едно мелодията и я издадоха под името Gabrielle, може да се сравнят и двета в ютюбПусть всегда будет солнцеСолнечный круг, небо вокругЭто рисунок мальчишкиНарисовал он на листкеИ подписал в уголкеПусть всегда будет солнцеПусть всегда будет небоПусть всегда будет мамаПусть всегда буду яМилый мой друг, добрый мой другЛюдям так хочется мираИ в тридцать пять сердце опятьНе устат повторять

17

Анонимен

преди 4 години

С 30% са се увеличили руските туристи в Турция за 2018 спрямо 2017. За 2019г Турция очаква 9 милиарда евро оборот от руски туристи.

16

Анонимен

преди 4 години

Това ме изкефи. Смешните руснаци са плащали с железа, за да пият Пепси. Горките, жал ми е за тях.

15

Анонимен

преди 4 години

15% спад в туризма за периода в сравнение с миналата година.

14

Анонимен

преди 4 години

Русия и Турция подписаха през 2017 г. кредитно споразумение за доставката на зенитно-ракетни комплекси. Според договора Анкара ще получи четири дивизиона С-400 на стойност общо 2,5 млрд. долара.Страните също така се разбраха за технологическо сътрудничество при развитието на производство на ракети в Турция.Ние я получим половин вековните американски самолети до 2023 година я не.

13

Анонимен

преди 4 години

А мракобесният диктатор Ким Чен Ун колко хора екзекутира днес в Северна Корея с минофъргачката ?

12

Анонимен

преди 4 години

Едва ли Пепси ще иска да получи кораби срещу стоката си, просто СССР е нямал долари. Великата икономика на съюза!!! Дори не е смешно, а трагично.

11

Анонимен

преди 4 години

Плащанията за доставката на руските ракетни комплекси С-400 за Турция ще бъдат извършени в рубли и лири. Това съобщи турският президент Реджеп Ердоган.Той подчерта, че доставката на системата за противовъздушна отбрана трябва да приключи до края на 2019 г.По-рано и Владимир Путин съобщи, че Москва и Анкара са се отказали от плащания в долари при сключването на сделката.

10

Анонимен

преди 4 години

До Реджеп ЕрдоганСделката за С400 ще е в рубли факт.

9

Анонимен

преди 4 години

Най-хубавите самолети могат да се купят само с палмово масло. Тъй-като България не разполага с палмово масло и се налага да купува кофти американски самолети за долари.

8

Реджеп Ердоган

преди 4 години

Колегата Путин ме помоли да му платя за С 400 с лук , за да не вдигаме носа на американците и да не се разплащаме с американски долари ! Но в Турция няма достатъчно лук , лучена криза !

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Чети Пепси искат да навлязат на съветския пазар, а не обратното.

6

Анонимен

преди 4 години

Ха ха, великият СССР иска да пие лошото капиталистическо Пепси, но няма лоши долари да плати, а само рубли със златно покритие, които никой не иска и плаща с кораби.

5

Патриот

преди 4 години

НИе пък си размненихме суверенитета срещъ американска окупация !

4

Анонимен

преди 4 години

За Венецуела не ги жалете.Имам лично мнение на базата на разговори по интернет с местни.Нямат храна ама всичките са с лаптопи и телефони.Наивното ми предложение да се занимават с някакво селско стопанство срещат подигравки.Искат да работят по 6-7 часа и да получават 2000 долара в офис.С кинтите ще си направят пластични операции за увеличаване на задните части щото там е мн секси да имаш голем дирник.