62

опетков

преди 5 години

До мак Явно на "народа" му харесва "статуквото" и хич не се чувства измамен, излъган , ограбен. Ходи си по чужбини и курорти, харчи си парите, които уж съвсем ги нямало, гласува, колкото да не е без хич. Най-добре се живее в държави, където не си познават политиците, не ги забелязват и почти не им слушат глупостите. Защо? Защото политиците им си вършат работата, без да крадат, без да режат лентички, без да се возят охранявани от "народната любов". Кога ли и нашата държава ще стане такава?

61

Коце кмета

преди 5 години

Спечели партия "Kaтун", която прибави своите 5% към гласовете на ГРОБ, и така от равен резултат стана победата. Доста извратено е обаче, че 50те лв които получиха братята, са откраднати от нас, и са дадени, за да се открадне още повече... А на БСП не им трябва нова програма, а нови лица, нова насока, и шут на станишевците, герговците, комунистите и прочее.

60

Анонимен

преди 5 години

До расате 60Хо-хо-хо............че КАКВО КАТО СА ОТ АЗИЯ бе?? Че ОТКЪДЕ ИДВА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА БЕ?? Че нали преди 5000 години источните цивилизации са били върха на всичко? За арабската и за персийската цивилизации да не говорим! А пък са индианците, маите и ацтеките също!! Къде се бутате еуропчетата в ИСТИНСКИТЕ цивилизации!? Вие сте едни контрабандисти, които убиват местното население и му крадът достиженията на науката, техниката, медицината! Но нищо, сега руснаци и китайци ще ви разкажат играта

59

вгз

преди 5 години

Решетников отново загуби избори в България! :) :) :)

58

Анонимен

преди 5 години

откакто се помня БСП все губи избори

57

опетков

преди 5 години

До Анонимен 46 Загубени гласове, проценти, бла, бла... Това беше битка на живот и смърт за крушовишката ***. Нищо друго, освен победа, не я устройваше, смазващо предимство пред ГЕРБ, поне един глас повече. Тя претърпя разгромяваща загуба и трябва да си я признае, ако има чест и доблест, нещо абсолютно непознато за всеки комунист и комунистка. Те властта могат само с кръв да я вземат, най-добре с помощта на окупационна армия.

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44"Не познавам нито един симпатизант на БСП, но бих искал да му кажа колко е заблуден"...И аз не те познавам, НО СЪЩО БИХ ИСКАЛ ДА ТИ КАЖА, ЧЕ НЕ САМО СИ ЗАБЛУДЕН, НО И СИ НЕКОМПЕТЕНТЕН! Геополитиката така се е изменила и продължава да се изменя със светлинна скорост, че ти и твоите "авери", със стари, закостенели капиталистически маниери ОТИВАТЕ НА ***!!! Страните се развиват, а вие се радвате на гласовете на неграмотните роми или дпс-ари! Е, ще управлявате още малко и после?

55

расате

преди 5 години

До макЗа кого да гласуват наказателно? За турската партия (ДПС) или за руската партия (БСП)?Не забравяй, че изборите са за български депутати в Европейския парламент. А Турция и Русия имат повече общо с Азия, отколкото с Европа.

54

Анонимен

преди 5 години

До Я па ти.. 54Я па тоя, я па тоя...............прав си в едно, че на БСП не им трябва ясна, а ДРУГА ПРОГРАМА И ИЗРИТВАНЕ НА ВСЯКАКВИ станишевци, герговци и т.н!!!! И да престанат с това плещене за еуропски "ценности", а да се върнат към КОРЕНИТЕ СИ И НАРОДА СИ! Да ПОМНЯТ ОТКЪДЕ СА ДОШЛИ БЪЛГАРИТЕ (не от скапаната еуропка!!!!) а от Изтока! И да се обърнат към Изгрева, а не към Залеза на цивилизацията ни! ЗАЩОТО НАИСТИНА ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ, както е изчезнала и Римската прогнила империя!

53

Анонимен

преди 5 години

Импексова да подава оставка.Не става за тази работа.Просто не я разбира.

52

Збогом

преди 5 години

гласовете за БСП са около 300 000, намаляват всяка година

51

Е...КОЙ ????

преди 5 години

БСП противопоставятп на Борисов само бити карти --сега ако изметат леля идва ред на Гергов , той в никакъв случай не прилича на електората си --може по дуиа да е втори Маркс но по доходи и възможности натрупани след 89 г въобще не прилича на електората си--хората от БСП се надяват на справедливост и възмездие като смятат ,че парите в новобогаташите са техните откраднати пари --дали е вярно или не те искат масов съд за всички такива....Станишен е бита карта ,ИОнчева говори Бойко не му дреме...

50

Православен

преди 5 години

Загубиха заради Станишев и Гергов които бламираха Нинова и подмениха нейната листа!

49

Я па ти..

преди 5 години

До Анонимен 47 На БСП не им трябва ясна програма , а да се махнат от очите на българите.Ретроградна партия от която нямаме нужда. Вече им се наситихме.Есента Корнелия да кандидатства за кмет на Крушовица , ама дали и там ще я искат ?

48

Анонимен

преди 5 години

Напълно очаквано. Какво толкова го коментирате. Няма кой друг, разберете го най-после................въпреки апартаментгейт. А ако не беше той ??? Къде е онази със злобното погледче - техноимпексова - пак се мушна в храсталака мишката. Отврат.

47

Анонимен

преди 5 години

Народа е изморен от експерименти, революции и грандиозни идеи. Иска нещо простично, лесно за консумиране и без никакви рискове. На всички е ясно, че няма да ги стигнем американците, но поне да не ни настигнат индианците

46

Анонимен

преди 5 години

46 БСП не е ли губеща - от 800 000 на 500 000 гласа? я се скрийте някъде.

45

Анонимен

преди 5 години

Апартаментчиците от ГЕРБ отказаха хората да гласуват и спечелиха изборите при гласували само 1/4 от имащите право на глас.

44

Дядо Соци

преди 5 години

А каква наперена и весела беше Корделка с ония ми ти червени рози в ръка.....Истината е че половината от ръководството на БСП са гласували за ГЕРБ , а може би и самата Нинова.Те знаеха че ще загубят и отрано подготвяха почвата, да прехвърлят вината на други.Истината е една. Народа не ги иска в управлението.Есента още по голяма победа за Бойко.Най добрия премиер. Любимец на народа.

43

Анонимен

преди 5 години

БСП трябваше да излезе с ясна програма, както и да се помири с АБВ в името на компромиса, а не да размахвма саби в стила "сам юнак на коня". Обсипаха патриотите с гнусни епитети. А с кого ще работиш утре. С ДПС? не виждаш ли, че народа не иска ДПс, заради тях ви изгони вееч на няколко пъти .Кой ще застане зад тях?