18

Додо

преди 5 години

Мммм, браво! Нещо за Холокоста ще даваш ли?

17

Евреин

преди 5 години

Какво ме боли за някакви измислени украинци и балтииски нацистчета с малоформации от които 30% са руснаци.И за тях Джерико ако им знаят устенцата много.Та ние сме най-силната държава на Света!

16

Анонимен

преди 5 години

Антисемитизъм се казва и да доста дълго време даже ги търпяхме .... Почти заличиха Европа но сега е време нещата са се поправят .

15

Анонимен

преди 5 години

Те никога не са ги спасявали. Спасиха ги САЩ . Какво военно, така и икономически след войната. Тея дето се крихаа 2 год зад москваа , не били в играта.

14

Гост+

преди 5 години

Лицемери, лицемери! Аналогия с фашистите търсете при днешните хегемони-глобалити, които насилствено се мъчат да подчинят света на Новия Ред, а не при т.н. "популисти", които се борят за независимостта на нациите и държавите, и за възраждане на история, религия и морал. Та кои приличат повече на фашисти? - Салвини, Льо Пен и Орбан, или днешните (и вчерашните) ястреби отвъд Океана?Прочети още на: https://dnes.bg/eu/2019/05/23/v-navecherieto-na-evrovota-fashizmyt-v-italiia-nadiga-glava.411242

13

Анонимен

преди 5 години

Алллооооууууу...............не знам за Италия, ама случайно да сте забелязали КАКВО СТАВА в укропията и в трите прибалтийски лилипути???? Там на.ци-стите маршируват по улиците, зигуват и правят фашелни шествия!!! НЕ СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ...........е, така не са "забелязали" и в Германия хитлерчето през 1933 година! Но ТОЗИ ПЪТ братушките няма да ви спасяват з-а-д-ни-ците......неблагодарници!

12

V

преди 5 години

И в Италия и в Германия става едно и също. Дават се огромни средства за магистрали и сгради в много случаи сградите са ненужни .Всичко това увеличава дълга защото се прави с обществени средства и като дойде време да се връщат парите КРИЗА .При Германия и репарациите оказват въздействие .А създадената от военни поръчки индустрия няма достъп до клиентите щото голяма част от света е колония на Англичани и Французи.Инфраструктура не трябва да се строи с обществени средства ,а обществените средства д

11

Анонимен

преди 5 години

във втората световна война италианците са били срам за Вермахта и наследниците им са такива

10

Анонимен

преди 5 години

Не знам със сигурност, но при тези на снимката бежанци нямаше да има изобщо, а само повече гробове.

9

Стамат

преди 5 години

Хората вече знаят, че сатаната използва това измислено понятие "фашизъм" за да смачка Германия.Това, което се надига не е фашизъм, а антисемитизъм и антисатанизъм (нима някой не знае, че юдеите са пръв помощник на сатаната?!).

8

Анонимен до евреин

преди 5 години

Мишок скрий се, голяма грешка че Българите са спасили най големите неблагодарници на света.....и най големият тумор който трябва да се премахне.

7

Анонимен

преди 5 години

Докато не разрушим ЕС -няма да има спокойствие в Европа. Не гласувайте на изборите, нека ги направим нелигитимни. Който гласува е евро джендъраст.

6

Анонимен

преди 5 години

В Израел отказаха да приемат мигранти с черен цвят на кожата докато диктуват на света кога как и по колко да живее или всички се правиме на ***...

5

Анонимен

преди 5 години

Плащат ме с Мусолини и Хитлер... А на мене ми мирише на нов 9 септември ... И пак всички несъгласни сме фашисти и там квото ни кажете ... Еми *** либерални плашила!

4

Факт

преди 5 години

Ако "системните" партии не бяха направили про*стотиите с мигрантите,джендърите и др. подобни ди8вотии,едва ли някой щеше да се сети да възкреси тия призраци...

3

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Напълно нормално !На всяко действие има противодействие.Меркел и Макрон ислямизираха Европа, а това е нормалната реакция в отговор на техните безумия.

2

Евреин

преди 5 години

И за тези палячовци ще има Джерико 2 спокойно!Йерусалим=Израел!

1

Анонимен

преди 5 години

Нещата си идват по местата...