49

А бе

преди 5 години

До Какви 6 милиона, бе?Всъщност данните споменати от теб касаят нелегалните въобще,а не само партизаните.В началото на демокрацията бяха публикувани точно такива цифри.Всъщност най-реална е информацията от архива на Дирекция на полицията,където са заведени около 3000 нелегални,от тях 1800 са убити .

48

споровете са излишни

преди 5 години

Историята се пише от победителите....

47

Сата НАТО

преди 5 години

Повтаряй си го по-често и спи спокойно! - Ама ти сериозно ли мислиш, че ще се чувствам виновен за нещо, станало още преди майка ми и баща ми да са били родени? Ама ти нещо много си се объркал. Като сте толкова жалостиви путинистите, защо лаете срещу бежанците и Ангела Меркел?

46

Факт

преди 5 години

Лагери на смъртта определено е имало и много народ е затрит,но около тях има твърде много неверни неща.Примерно броя на загиналите евреи-доказано е,че в цяла окупирана Европа НИКОГА не са живели 6млн. евреи!Може би са им пращали и от другаде?Изобщо тия неща се нуждаят от обстойна проверка.

45

Анонимен

преди 5 години

Това с газовите камери и избитите милиони евреи е Абсолютна лъжа и манипулация, за да могат да си създадат държава и да може германците до ден днешен да им плащат. Има статистика и преброяване на евреите и след войната те не са намалели с колкото твърдят някои. В нито една газова камера не е открита следа от отровни вещества. Самите газови камери за които твърдят, че са такива, а всъщност са санитарни помещения дори теоретично не е могло да бъдат умъртвени толкова много хора,а на практика абсурд

44

Анонимен

преди 5 години

Турция пък, отрича арменския геноцид и не само... Някой нещо да я е санкционирал?

43

Какви 6 милиона, бе?

преди 5 години

Нали тази година ги изкараха 10 милиона?Също както партизаните в България. През март 1944 г., в справка, направена за Георги Димитров, ги изкарват около 1 300 човека.През октомври 1945 г. се прави нова справка и излиза, че партизаните са били 10 000. Но много други, които твърдят, че също са били партизани, свидетелстват един за друг, че са "хванали шумата", защото в началото на септември 1944 г. били заплашени от арест. И 1 месец по-късно - нова справка, според която партизаните били 50 000.

42

Хм

преди 5 години

"Според АзГ културата на възпоменанието в сегашният си вид вреди на Германия.Според тях младежта се възпитава систематично в омраза към Германия"Доста вярно....И не е само за Германия-либералния глобализъм заклеймява всяка форма на патриотизъм!С изключение на ционизма,естествено!

41

До Сата НАТО

преди 5 години

Повтаряй си го по-често и спи спокойно! Ама те сами са умряли, ама ние не сме виновни и т.п. Германците не го отричат и още се чувстват за виновни, а поляците и българите - не, за тях и война не имало, и германците по време на войната са били добрички. Луди хора!

40

Сата НАТО

преди 5 години

Газови камери не е имало.Няма намерени такива съоръжения.Даже евреинът Спилберг във филма си Списъкът на Шиндлер не посмя да покаже такова нещо. лъжа. Хора са измирали у за били кремирани, но по съвсем обикновени причини и не в тези мащаби.

39

Някой

преди 5 години

А тоя дето го търсите и знае какво става е вече на топло по други обвинения ... Което е гадно защото ухапаното остава ....

38

Анонимен

преди 5 години

Как да не ги мразиш. И до ден днешен смятат всички за хора втора ръка.

37

До Кръпел

преди 5 години

Същото доказват и полски учени още по времето на соца, невъзможно е да няма никакви следи от цианид по стените на "камерите" . Оборват ги като уж дъждовете и ала-бала били отмили всичко за 40 години... Всеки бил в Аушвиц би се усетил, че няма как въпросните "камери" да имат какъвто да е капацитет за подобно нещо. Вскчките "доказателства" се основават на показанията на няколко лагерници евреи и няма НИТО ЕДНА, НИТО ЕДНА СНИМКА , доказваща подобно нещо.

36

Анонимен

преди 5 години

Фейк Нюз!

35

кръпел

преди 5 години

Поради разкритията си Фред Лойхтер е нападнат от еврейските-ционистки организации и лоби. Животът му е съсипан. Губи работата си. Заплашван е многократно, както той така и близките му. Започва кампания за дискредитирането му в медиите. Лежи в затвора в Германия, когато го пускат под гаранция заминава за САЩ и решава повече да не се връща в Германия, за да се изправи пред съда.

34

кръпел

преди 5 години

и на трето място Майданек лагер близо до Люблин, където съюзниците твърдят в Нюрнберг, че 1.5 милиона души са били убити. Като свидетел експерт, давайки показания под клетва през април 1988г., във втория процес срещу Цюндел, и в неговият публикуван доклад от неговото разследване на място ("Докладът на Лойхтер"), Фред Лойхтер обяснява в детайли, че предполагаемите газови камери в Аушвиц, Биркенау и Майданек не е било възможно да бъдат използвани за обгазяване на хора, както се твърди. Разкритията на Лойхтер събарят основата на легендата за холокоста - историята за обгазяванията в Аушвиц. Порад

33

кръпел

преди 5 години

През 1988г. Фред Лойхтер (Лучер), известен като най-добрият американски експерт по газови камери, оборудване и апаратура за екзекуции, е изпратен от Ернст Цюндел да извърши задълбочено разследване и да вземе проби от предполагаемите "газови камери" в Полша, които да послужат в негова защита в процеса в Торонто,Канада(големият холокост процес). И през 1988г. Фред Лойхтер и неговият екип от четирима човека, задълбочено изследват така наречените газови камери, първо в главния лагер в Аушвиц, после лагера Аушвиц-Биркенау, за който се предполага, че е бил най-ужасяващия нацистки център за унищоже

32

Анонимен

преди 5 години

Планът на Хитлер е бил за о-в Мадагскар, а на ционистите- Палестина ;) има разлика между евреи и ционисти първите болшинството са нормални хора ;)

31

Анонимен

преди 5 години

Какви 6 милиона? В лагерите са умирали И ЕВРЕИ, но не само такива. И не са 6 милиона, дори в днешно време е трудно да избиеш ей така толкова хора (освен ако не им пуснеш някакъв вирус) а тогава?! Целта е била евреите да бъдат сплашени и да тръгнат към Палестина, а Хитлер е бащата на Израел.

30

Анонимен

преди 5 години

Колко ви е удобно така да живеете, като отричате 50 милиона загинали евреи и 27 милиона загинали съветски граждани през Втората Световна Война. Но вие забравяте, че все още има оцелели от тези контрационни лагери. В Торонто все още има бабички еврейки от бившия СССР с лагерни номера татуирани на ръцете им. Работих при една такава, от цялото семейство само тя е оцеляла. Останалите уж са ги отвели на баня и повече не са се върнали. "В лагера витае едно ужасно чувство на подтиснатост" ?!! Тази бабичка цял живот живее с чувство на подтиснатост!