6

Цецо Гьоринг

преди 5 години

Скоро очаквайте репортажи:ГЕРБ дарява заплати на стотици хиляди учители из цялата страна!Те с умиление благодарят и се надяват на заплати и догодина!ГЕРБ дарява бюджет за образование: Цв. Цв продава апартамент на търг за да финансира образованиетоОбщински съветник на ГЕРБ дари изоставена постройка край Пловдив с двор за онкологична болница. Засега няма легла, но се очаква кмета да сменя обзавеждане на лятна вила и да дари старите легла

5

Ф.С.В.

преди 5 години

--Оставете го човека там - Фактът че се занимава с това- значи и родителите му са знаели както и той -че си играе със смъртта - ТОВА СА СВИРЕПИ ВЪРХОВЕ- БЕЗ КИСЛОРОД- СТРАШНИ СТУДЕНИ И СУПЕР ВЕТРОВИТИ- ВСЕКИ АЛПИНИСТ ЗНАЕ КАКЪВ Е РИСКА- ТАМ Е УМРЯЛ И ТАМ ДА СИ ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ!!Защо не се е застраховал ? все пак не отива на Бахамите или Хавайте ?

4

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

GN.Borisov....za murtuvci davash pari....a za jivite trohi I UNIJENIYA...STEGNI SE...IMASH LI SUVEST...

3

б0нгалко

преди 5 години

И кво стана сега, нали щяха да го оставят тям, така би му се искало на него, там и без това е пълно със замръзнали трупове на други откачалки като него и щели да си правят компания духовете им, сега ще сабират пари да могат да го закопаят тук. Едни събират пари да спасяват животи, други събират пари за погребения, ей това е държавата ви скапаняци, разчитате единствено на себе си.

2

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ дарява средствата.

1

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ако не даде кой, все пак ще ги дават по телевизията. За българските баби с по 50 години стаж, които нямат с какво да си платят парното зимата ГЕРБ НЕ дава! Тях не ги дават по телевизията как си плащат парното.