9

Анонимен

преди 5 години

Щрахе е човек на Русия, това е повече от ясно. Льо Пен, АЗГ, Фараж, Салвини и т.н. И Тръмп е в лагера на Путин. Звучи невероятно, но е факт. Не за пръв път се случва Русия и САЩ да са в един лагер (справка - ВСВ). Тръмп и Путин финансират всички крайнодесни и "консервативни" партии в Европа. Както навремето СССР финансираше комунистите.

8

Анонимен

преди 5 години

До война чрез медииЗАписите са истински. Фекалиите с руски привкус са тотални. Коментар?

7

име

преди 5 години

е пак добре , че този не го убиха както либерално катастрофираха хайдер. значи има напредък. иначе и сега не е късно за да се изпълнят евро-атлантическите ценности....!!!

6

война чрез медии

преди 5 години

Каквото и да пишат, има няколко неоспорими факта: информациите, записите са отпреди 2 години и който ги е имал, ако е целял борба с корупцията, е трябвало да ги представи тогава. Сега са очевидно средство за шантаж. Второ, след като австрийската прокуратура не намира нужда да повдигне обвинение значи, че приемливи и законови действия са различни понятия. Трето, предизборно се активизира познатият сценарий за шум около имоти, търговия с влияние заради страх от загуба на партиите към ЕНП в ЕП.

5

Анонимен

преди 5 години

Щрахе е разпродавал на Русия, а Тошо направо искаше да я хариже на руския Гулаг !

4

Анонимен

преди 5 години

Колко и да се напъват Елкирте и нео-либерастките мишки ,каквито и постановки да правят на неудобните им политици-националисти националистическата и анти ЕС и анти глобалистка вълна ще залее Европа и джендърите и световния ж и д и жидовския глобализъм ще бъдат пометени и пратени на бунището

3

Анонимен

преди 5 години

Щрахе = Нинова, Йончева, Радев, Сидеров, Марешки, Гоце,...все русофили-продажници !

2

Цв. Цв

преди 5 години

Тоз пък. Даже апартаменти не си е купил. Тва европейците не можеш да ги разбереш!

1

Баце Боко

преди 5 години

Тоа е идеален за нас. Ще пратя Цв. да го вземе за нов Бареков.