16

Анонимен

преди 5 години

Всеки иска да е кредитен милионер, но банките дават само на депутати, че са със сигурни заплати.

15

Еееех времена

преди 5 години

На младите, няма нужда да им обясняваме, какво е било по Бай Тошово време! Стига им да изгледат един филм за СЕВЕРНА КОРЕЯ!

14

Цюрих

преди 5 години

Ей, помня годините на мизерия в България, бях си взел хладилник на изплащане от технополис, ама взе че се счупи точно преди да го изплатя, взе да бръмчи нещо и спря да замразява. Не му признаха гаранцията, бил се счупил по моя вина, държал съм бил сланина вътре, тя отделяла масни киселини, които разяли термостата. Викнах бай Иван - златното чукче от съседния вход, чукна тук, чукна го там, хладилника съвсем спря да работи. Та последните вноски през сълзи ги изплащах.

13

УЕФА - мафия

преди 5 години

Kpeдит = с ДВА крака и половина в гроба. Да не смееш да се разболееш, да не смееш да отсъстваш един ден от робуване ("работа").

12

Анонимен

преди 5 години

До xЗа всеки не знам.Аз нямам.

11

x

преди 5 години

делът на стоковите кредити допринася за общата картинка - всеки има я за телефонче, я за телевизорче, пералничка

10

Анонимен

преди 5 години

До NZВенецуела има 120 МИЛИАРДА дългове.Бая центове са това.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен5Сигурно си бачкал 10 години в Либия, а децата ти ги е правил някой партиен секретар.Що са ти на запад децата, а не в северна кореям куба или венецуела, а бе НРБеец?

8

NZ

преди 5 години

До 4: да, там кредитите се змерват в центове :)

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен3За мързеливи негодници и 500лв заплата е много.

6

Анонимен

преди 5 години

Само от заглавието, нормално е това за малките суми, вече на никой не му се заробва с банките, а и повечето хора си имат кредити , които изплащат.

5

Анонимен

преди 5 години

Do 2. Това което пишеш дали си вярваш а нас ни мислиш че сме родени след 90-та година. Не не сме родени след 90-та година а по времето на недоносеният социализъм си построих къща обзаведох я купих си и Лада отгледах 3 деца които в момента са някъде на запад поради хубавия красив побългарен Капитализъм в БГ. Със две заплати моята и на съпругата ми и с двете си ръце успях всичко това. Днес немога една тоалетна да построя камо ли къща да изградя и да я обзаведа. Не пиши глупости че си смешен.

4

Анонимен

преди 5 години

Във Венецуела заплатата е 2$, а ток нямат.Та слушайте селските помиияр-комунисти и ще ги стигнем.

3

Анонимен

преди 5 години

Боко Слънцето каза всичко е наред...Просперираме, скоро ще стигнем Швейцария ... така разправят ама нищо че заплатите са ви по 500лв а тока на месец ви е 10-15% от заплатата. Почти като в ЕС където е стедно между 1-3%.

2

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков и социализма когато България беше под руска окупация заплатите бяха ниски и не стигаха за храна и издържка и хората постоянно теглеха кредити от банките за да преживеят месеца, но вестник Работническо дело не пишеше за това защото тогава имаше цензура и нямахме демокрация и свобода на словото и печата.

1

Борето от Б.

преди 5 години

Защо теглите кредити, държавата цъфти, вие просперирате, прокарвам газови тръбички, строя магистрали/ отсечки от по 3-5 км./............защо всъщност теглите кредити?!