10

АТАКИСТ

преди 5 години

Това идиотче Тото има същият булашик като песни и звукоизвличане като на тая Тита. Едни и същи некадърни *** са и двамата, но се котират понеже публиката им се съставлява от 13-14 годишни пуберчета със сбъркана ценностна система- сбъркана от 30 годишната хамериканската демокрация у нас.

9

аз-ът

преди 5 години

ДНЕСА ... На линка по долу съм качил една турбо-фолк класика САНИ (тва е жена за по младите) И ПЕНКО от ранните 90-те. Може да я качите заедно с новото "творчесто" на ГН в рубриката ОТРИЙТЕ 10-ТЕ РАЗЛИКА. Защото аз признавам, че ще се затрудня !https://youtube/watch?v=WSOUgXyA4Sg

8

аз-ът

преди 5 години

Абе Тото ... по оригинал Йонислав... (ламби на дедо си светлю) Абе тя поне е младичка бе, ти не си ли дърто вече за рапер бе Враца... Сега верно е че Снупарата, Дре , Еминем и прочие са с 10, 15 години над тебе, ама те пълнят стадиони бе Враце (де гарга не каца) ти се опита да напълбниш Арена-та и успя на половината. Защо плюеш девойчето бе дъртьо от Враца ?

7

Бау

преди 5 години

Жалко. Слабо доста :(

6

аз-ът

преди 5 години

Значи ... по същество е прав за Гери Никол. Обаче...Точно па Врачанското Павароти , заедно с дуетната си другарка дето друса чановете облечена в кукерски ямурлук всека година на феста у Перник... е точно па дъротото Джъстин Бибер от Враца да ми обижда на евтинджос и да се прави на естет... Е айде нема нужда. Просмял се сакатия на кьоравия...

5

Анонимен

преди 5 години

До ...В България и Слави даже се беше направил на рапър.

4

Анонимен

преди 5 години

Песента Шефе, шефе е слаба. Идеята е била да се покаже малко индийска атмосфера но не се е получило откъм песен.

3

Анонимен

преди 5 години

Да не става въпрос за Тото Котунио...или имаше един *** дето му викаха Тотото...А като знам качеството на БНР ме хваща яд колко паднало качеството на музиката у нас.

2

Big L

преди 5 години

До ReallyВрачанският Тупак Шакур.

1

Really

преди 5 години

Не съм фен на Гери-Никол ама Тото пък кой беше...??