57

Анонимен

преди 5 години

До nikonikТова беше преди 20 гоидини ... Сега ще се качи някое, дето от 5 години тренира със анаболни стероиди и си бие асдреналин, преди да се качи на ринга. Лошото е, че го правят, когато излизат на члготека, за да нападат случайни минувачи по улиците.

56

Krom

преди 5 години

Хайде да си го кажем в прав текст. Има два вида мъжка физика - едната - примерно Джъстин Теру, или да речем - Брад Пит в "Гепи", защо не и Джеръд Бътлър в "300" - която според мен е впечатляваща, и другата - Конан Варварина - да не се бърка с Арнолд -която издава неподправен комплекс. И двете изискват усилия, но резултата е различен някак. Това е моето мнение. Но по важно е това на жените. Би трябвало те да кажат, кой от двата типа ги впечатлява повече.

55

nikonik

преди 5 години

Съдейки по заглавието стигам да извода,че това е най-лесния начин да се определят глупаците-комплексари, а именно зобащите фитнесджии. Това е нещо като естествен подбор, както хазартните игри с билетчета са данък върху глупаците, които го плащат за това,че са такива. Който се мисли за големия мъж като е назобен с преса, бицепси и рамо, да се качи на ринга с мен малко да се побоксуваме или в октагончето с някое емемейче.... мъничко да се позабавляваме с "мъжленцата"....

54

Анонимен

преди 5 години

НЕ СИ СТРУВА НЕ СЕ ЗАЛЪЖВАЙТЕ ЗАРАДИ НЕКВИ ДА ВИ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ

53

Анонимен

преди 5 години

Може и без анаболи да станеш мускулест стига да си от оная другата раса. Кефи ме тялото на Уайлдър..мускулест, сух..едва 100 кила при 201 сантиметра височина и притежава по-силен удар от на Майк Тайсън. Това е ген, а не от анаболи.

52

Анонимен

преди 5 години

Мен пък ми е смешно толупи дето не могат да пробягат 100 метра, понеже пушат като комини и пият като смоци да ме поучават на тема стимуланти.Гъка *** от кофата първака, думка Арда-Къчак-а, но не пие стимуланти, че били вредни за сърцето.

51

Анонимен

преди 5 години

Значи за да имаш красиво тяко, трябва да имаш оформени мускули? Брех да му се невиди.Майка ви комплексирана да ***!

50

Анонимен

преди 5 години

Струва си,по добре да умреш с коремни плочки,бицепси,надут като пуяк отколкото мършав,да!

49

Krom

преди 5 години

До Тялото - м, не - имам предвид онези военни които са легенда. Вземи примерно един SAS - те несъмнено са в топ 3. Няма как анаболен монстър да мине през това сито. А школата им отдавна е легенда дори и при самите военни. Единствените които влизат там с "летящ" старт са гурките, а те определено не са на анаболи.

48

Анонимен

преди 5 години

Много ме кефи когато фитнес маниаци ми обясняват за митохондрии, клетъчни стени и метаболизъм. Усмивка грейва на лицето ми :)

47

Тялото

преди 5 години

До KromНе ги ползват военните?! В щатите почти няма неназобен военен. Около 85% според един доклад.

46

дедо Йов

преди 5 години

"Задайте си въпроса защо не ги ползват военните - там в специалните части служат мъже които могат всичко"Зависи кои военни, защото ако говорим за българския "кадрови" войник е ясно, но специалните части в страни със силна армия имат доста солидно "възстановяване". Употребяват си хората и хранителни добавки и хормонални препарати и др, виждал съм военен от Норфолк, Англия да изяжда 10бр "сникерса", а нямаше грам мазнини по тялото си, тогава за първи път видях "чудесата" на хормон на растежа!

45

Анонимен

преди 5 години

Kиро и още една шайка псевдоспортисти, отдавна са го обърнали на бизнес този "спорт". Не знам защо продължавате да го ползвате като някаква медийна звезда, при положение, че е лежал в затвор в Турция за пренасяне на ефедрин през границата.Някакви полуфилософи само разнасят някакви мантри като гуровци.

44

Анонимен

преди 5 години

До ГАДОРЯНАко е истина - браво.Всичките МТБисти които познавам са кльощави.С малки изключения, ама чак пък 130 кила.

43

...тъжно...

преди 5 години

Те денонощно сърбат енергийни напитки с водка, пушат наргилета от 2-ри клас и се друсат с канабис. Тези тела да не са от желязо? Какво като са млади!

42

До28

преди 5 години

Да на шосе Тасос номер 200 съм от КК Верея

41

До Григор

преди 5 години

Страдаш от синдрома на малкото краче. То с анабол не расте, а става по- меко.

40

Митев

преди 5 години

До Наблюдател Всъщност в нормални дози е дори полезен

39

Митев

преди 5 години

До Григор Браво на теб щом мускулите ти дават самочувствие. Велик си.

38

Чикън

преди 5 години

До Григор.Да, справил си се, ама само със симптомите. Проблемът ти е трябвало да го решиш с помощта на психолог още в юношеските години, когато си се чувствал "слаб и вял" и да се реши завинаги. А ти си турил ядна боя и си мислиш, че си оправил проблема.